PSİKO TİYATRO DOMANİÇLİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

PSİKO TİYATRO DOMANİÇLİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

İnegöl’de öğretmenler tarafından kurulan ve eğitim çalışmaları düzenleyen Psiko Tiyatro Derneği, Domaniç Milli Eğitim Müdürlüğü’nün daveti üzerine Domaniç’teki velilere ‘Anne-Baba Tutumları’ konulu oyunlarını sergiledi. Doman

İlk ve Ortaokullara yönelik eğitimler yapan Psiko Tiyatro Derneği, bu yıl ilk defa lise öğrencileri ve velileri için ‘Anne-Baba Tutumları’ konusunda bir oyun hazırlamış ve İnegöl’deki liselerde gösterilerine başlamıştı. Psiko Tiyatro Derneği, Domaniç Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin’in daveti üzerine önceki akşam Domaniç’e giderek ilçedeki velilere ve öğrencilere bir gösteri yaptı. Domaniç’te de anne-baba tutumları konusunu işleyen Psiko Tiyatro Derneği, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

 

400 KİŞİ İZLEDİ

Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksek Okulu amfisinde yapılan gösteriye yaklaşık 400 kişi katıldı. Tiyatrolu eğitimde ‘Sınav kaygısı ve meslek seçimi’ konularında anne-babanın tutumları işlendi.

 

Gülerken düşündüren oyunları ilgiyle takip eden veliler, çocuklarının hayatlarını değiştirecek hatalarını da gördüler. Program sonunda Domaniç Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, ekip adına Psiko Tiyatro Derneği Başkanı rehber öğretmen Mehmet Sarı’ya plaket takdim etti. Ayrıca Psiko Tiyatro ekibi farklı bir oyun oynamak üzere Domaniç’e davet edildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07