PTT HİZMET VERMEKTE ZORLANIYOR

PTT HİZMET VERMEKTE ZORLANIYOR

PTT İnegöl Müdürlüğü´nü ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 300 kaleme yakın iş yapan PTT´nin, İnegöl´de 6 şubesi bulunmasına rağmen vatandaşlarımıza sağlıklı hizmet vermekte zorlandığını söyledi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kurum ziyaretleri kapsamında İnegöl PTT Müdürlüğünü ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

SIKINTILAR DİLE GETİRİLDİ

Ziyaret sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ?Her hafta gerçekleştirmiş olduğumuz kurum ve kuruluş ziyaretlerimiz kapsamında bugün de ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile beraber İnegöl PTT Müdürlüğünü ziyarete geldik. Öncelikle hem Müdür vekili Mehtap Doygun hanımefendiye hem de kurum çalışanlarına bizleri güzel bir şekilde karşılamaları ve ağırlamalarından dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bugün kendileriyle bazı konular ile alakalı istişare edelim istedik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette özellikle acenteliklerin ve bankamatiklerin konulması ile alakalı bir takım sıkıntıları dile getirdiler bizler de bu konularla alakalı bir takım çözümler sunmaya çalışacağız? dedi.

HİZMET MASASINA ?PTT? ŞİKÂYETİ YAĞIYOR

Aktaş; ?Vatandaşlarımızın da belediyemizin hizmet masasına bildirdiği PTT ile ilgili bir takım sıkıntılarını bugünkü ziyaretimizde Müdür Vekilimize ilettik. PTT artık postalarımızı götüren ve getiren bir kurum olmaktan ziyade 300 kaleme yakın işlem yapabilen önemli bir kuruluş haline gelmiştir. İnegöl gibi 250 bin nüfusa sahip bir şehirde 6 tane PTT şubesi ve iki tane acenteye sahip İnegöl PTT Müdürlüğü´nde hem yeterli personelin olmaması hem de hizmet noktalarındaki eksik ve aksaklıklar ile ilgili sıkıntıların olduğu aşikâr. Bu eksiklik ve sıkıntıların giderilmesi ile alakalı çözüm içeren adımlar en kısa zamanda atılacaktır. Değişen ve gelişen bir İnegöl için bizimde üzerimize düşen bir şey varsa elimizden geleni yapmaya hazırız? şeklinde konuştu.

 

Aktaş son olarak; ?Bugün genel anlamda kurum ile alakalı istişareler yaptık. Müdür Vekili Mehtap Doygun Hanımefendinin şahsında tüm kurum çalışanlarına başarılar ve kolaylıklar diler, saygılarımı sunarım? dedi.

 

İnegöl PTT Müdür Vekili Mehtap Doygun da Belediye Başkanı Alinur Aktaş nezdinde ilçe yönetimi ve meclis üyelerine gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00