PTT´den yüzde 40 indirim

PTT´den yüzde 40 indirim

İnegöl Belediyesi, kurumun kargo ve gönderimleriyle ilgili PTT ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, PTT´nin İnegöl Belediyesi´ne yüzde 40 oranında indirim sağladığını açıkladı.

İnegöl Belediyesi, kurum kargo ve gönderimleriyle ilgili PTT ile protokol imzaladı. 1 yıllık protokolün imza töreni PTT Bursa Başmüdürü Beytullah Baybunar´ın katılımıyla Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban´ın makamında gerçekleştirildi. Törende PTT İnegöl Şube Müdürü Gürsel Över, PTT Bursa Tanıtım ve Pazarlama Şefi SerdalÖzüsağlam, İnegöl Tanıtım ve Pazarlama Temsilcisi Hasan Işık ile Tanıtım ve Pazarlamadan sorumlu memur Seda Yurdakul´da hazır bulundu.

 SÖZLEŞME BİZLERİ MUTLU ETTİ

İmza töreninde konuşan PTT Bursa Başmüdürü Beytullah Baybunar, İnegöl Belediyesi ile yapılan sözleşmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek ?Bursa PTT Başmüdürlüğü olarak İnegöl Belediyesi ile bir kargo posta sözleşmesi imzalıyoruz. Bu bizi çok mutlu etti. İnegöl Belediyesi´nin göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı biz Sayın Başkanımıza ve ilgilerinden dolayı Başkan Yardımcımız Alper Beye teşekkür ediyoruz. İnegöl için biz elimizden gelen ne varsa yapacağız? dedi.

 VATANDAŞLARIMIZI DA DEVLETİN KURUMUNA BEKLİYORUZ

Açıklamasında vatandaşları da devletin kurumu olan PTT´ye beklediklerini ifade eden Baybunar, ?Güven anlamında, hız anlamında anlatamadığımı çok şeyimiz var. Özellikle esnafımızın www.epttavm.com sitemizi kullanmalarını çok istiyoruz. Bu site ücretsiz bir site. Bundan faydalanabilirler. Bunun dışında birçok hizmetimizi de arkadaşlarımız zaten sahada tanıtacaklar. Biz hem genç nesilleri PTT´ye çekebilmek hem devlet kurumlarıyla çalışmak hem özel sektörle çalışmak ve iyi bir hizmet sağlamak istiyoruz. Bütün çabamız bu. İnşallah bunda başarılı olacağız? diye konuştu.

 EN VERİMLİ EN DOĞRU OLANI YAPIYORUZ

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban da varlıkların en değerlisi olan insana en güzel hizmetleri vermek için çalıştıklarını kaydederek, ?Bugün bir sözleşme imzalamak üzere bir araya toplandık. İnegöl Belediyesi olarak pek çok hizmetin altına imza atıyoruz. Sizler de bunu yakinen takip ediyorsunuz ve bunlara şahitlik ediyorsunuz. Biz hizmetlerimizin ortasına insanı koymuşuz ve varlıkların da en değerlisi olan insana en güzel hizmetleri vermeye çalışıyoruz. Bugün bir yapı hizmetinden bahsetmeyeceğiz ama verimlilik üzerine çalıştığımız için her alanda yaptığımız işleri sorguluyoruz. En verimli, en doğrusunu, en rantabl olanını gerçekleştirmeye çalışıyoruz? ifadelerinde bulundu.

 YÜZDE 40 İNDİRİM SAĞLADILAR

Yapılan sözleşmenin 1 yıllık olduğunu ve PTT´nin İnegöl Belediyesi´ne yüzde 40 oranında bir indirim sağladığını dile getiren Alper Taban, şöyle devam etti: ?Belediye eli ile hazırlanmış olan önemli emirlerdir, belgelerdir bunların ulaştırılmasıyla alakalı olarak süreci bu dönemde 1 yıllığına PTT Müdürlüğümüzle anlaşarak gerçekleştirmiş olacağız. Burada özellikle PTT´mize ben bir başlık açmak istiyorum. Çok geçmişteki PTT Müdürlüklerini bir gözümün önüne getiriyorum, bugün gelmiş olduğu noktayı da aynı şekilde değerlendirdiğimde arada gece ve gündüz gibi bir fark olduğunu da görüyorum. Çok ciddi, yeni bir yapılanmayla insanlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalışan bir kurum. Dolayısıyla biz bu hizmetlerin İnegöl Belediyesi ile de buluşmasını arzu ettik. Oturduk hesabımızı kitabımızı yaptık. Sağ olsunlar İnegöl Belediyesi ile alakalı çok ciddi indirimler gerçekleştirildi. Tabi bizler de kendilerine belirli sayılarda gönderim yapacağımızı taahhüt ettik. Yüzde 40 oranında da bir indirimle karşı karşıya kaldık. Ben kendilerine bu desteklerinden dolayı öncelikle İlçe Müdürümüze, beraberinde İl Müdürümüze ve kurumun değerli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da kendileri ile bunu sürdürmek istiyoruz.?

 Konuşmaların ardından karşılıklı olarak imzalar atılarak İnegöl Belediyesi ile PTT´nin 1 yıllık sözleşmesi aktif hale getirildi. PTT Bursa Başmüdürü Beytullah Baybunar, Başkan Yardımcısı Alper Taban´a İnegöl Belediyesi logolu pul hediye etti.

 Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68