PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Kafkasspor Teknik Direktör Köksal Demiral, “Evimizdeki tüm maçları kazanmak zorundayız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok” dedi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, grubun en kaliteli takımı olmalarına rağmen istenmeyen sonuçlar aldıklarını ancak bundan sonrası için puan kayıplarına tahammüllerinin olmadığını söyledi.

 

EVİMİZDEKİ TÜM MAÇLARI KAZANMALIYIZ

Köksal Demiral, yaptığı açıklamada Burgaz maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek; “Bu maçı alıp şansımızın devam etmesini istiyorduk. Futbolcularımız da bu maç için istekli ve arzuluydular. Aslında iyi bir maç oldu. Burgazspor’dan çok çok üstün olmamıza rağmen berabere kaldık. Lig sonuna kadar şansımızı devam ettirmek istiyoruz. Ligi nerede bitiririz, bunu lig sonunda göreceğiz. Ama şu anki durumumuz Kafkasspor’a yakışmıyor. Grubun en iyi takımlarındanız. Oyunumuzu sahaya yansıtamıyoruz. Şanssızlığımız var. Her hafta rakiplerimizden daha fazla gol pozisyonuna girmemize rağmen gol üretemiyoruz. Gol sıkıntısı çektiğimiz ortada. Ne olursa olsun sezon sonuna kadar şansımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Evimizdeki tüm maçları kazanmak zorundayız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok” dedi.

GALİP GELEMEME SORUNU VAR

“Futbolcularımızın galip gelememe sorunu var” diyerek konuşmasını sürdüren Demiral; “Bu sorunları artık kafamızda bitirmeliyiz. Oyuncularımızın lige dönmeleri lazım. Şuanda takımımızda mücadele eden oyuncular, artık sezon sonuna kadar Kafkasspor’da olduklarının farkına varmalılar” şeklinde konuştu.

KİMSEYİ SATMAYACAĞIZ

Futbolculara çok sayıda teklif gelmesinin oyunculara olumsuz yansıdığını ifade eden Köksal Demiral; “Futbolcularımıza çok teklif geliyor. Bursa’dan, Bursa dışından da teklifler var. Bu teklifler kafalarını karıştırıyor. Bakıldığı zaman liderden çok aşağıdayız. Ama hiçbir futbolcumuzu vermeyeceğiz. Yönetimle böyle bir karar aldık. Futbolcularımızın da bunun bilincinde olması lazım. İnşallah sıkıntıları aşacağız. Kafkasspor kendini bulmaya başladı” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32