PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Örnekköy deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Kafkasspor zirve takibini bırakmıyor. Teknik direktör Sedat Bayraktar, zirve için puan kaybına artık tahammülümüz yok” dedi.

2.Yarının ilk maçında Kurtuluşspor’a yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan Kafkasspor Orhangazi deplasmanında Örnekköy’ü engelini 3 golle geçerek haftayı 3 puanla kapadı. Zorlu deplasmanda Kafkas kartalını Zafere götüren golleri Anıl, Serhat ve Taner atarken, alınan bu galibiyetle Kafkasspor’un play off’a kalma şansıda devam etti.

Maçla ilgili açıklama yapan teknik direktör Sedat Bayraktar, iyi bir takım olduklarını söyleyerek bazı maçlarda şanssız sonuçlar aldık 2.yarıda ise İnegöl derbisinde aldığımız mağlubiyet bizi yarıştan geri bırakmış görünse de biz bu hedeften kopmadık ve kopmayacağızda grupta her takım bir birine karşı galip gelebiliyor favoriler her zaman kazanamıyor. Zorlu bir deplasmanda 3 puan çıkartıp iddiamızı sürdürdük Örnekköy bu grubun iyi takımlarından bir tanesi ve iyi bir kadroya sahip fakat biz oyunun her anında iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Artık 3 puan sersine geçip ilk 3 hedefine dahada yaklaşmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Mustafa Kemalpaşa karşılaşması yine çok zor bir mücadele olacak kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68