PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Bizim bundan sonraki hiçbir maçta puan kaybına tahammülümüz yok. Kendi sahamızdaki Pendik maçını kaybettik, bunu da deplasmanlarda telafi etmemiz gerekiyor” dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman sonrası takımın gidişatı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Turgutluspor müsabakasının kendileri için olmazsa olmaz maçlardan bir tanesi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Çünkü hedefi olan bir kulübüz. Turgutluspor’a göre de Play-Off açısından biz onların rakibiyiz. Eğer hedefiniz varsa önünüze çıkan her maçı kazanmak zorundasınız. Bizim de bundan sonraki hiçbir maçta puan kaybına tahammülümüz yok. Kendi sahamızdaki Pendik maçını kaybettik, bunu da deplasmanlarda telafi etmemiz gerekiyor. Biz oraya puan ve puanlar için gideceğiz. Hafta başından beri çalıştığımız isteği, arzuyu sahaya yansıtırsak Turgutlu’dan puanlar ile döneceğimize inanıyoruz. Bu düşüncüde bu istekte olursak hedefimize ulaşacağızdır. Şimdiye kadar takımın 2 tane önemli oyuncusundan yoksun çalıştık. O arkadaşlar da yarından itibaren bizimle çalışırsa orada da tam kadro olacağımızı düşünüyoruz. Geri kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz” dedi.

BÜTÜN MAÇLARA KAZANMAK ADINA ÇIKIYORUZ

Bütün maçlara kazanmak adına çıktıklarını belirterek konuşmasını sürdüren İsmail Güldüren, “Bu doğrultuda çalışıyoruz. Oyun anlayışımızda içeride ya da dışarıda değil sadece ve sadece galibiyet var. Bu doğrultuda maç oynamaya çalışacağız. İçeride veya deplasmanda bütün takımları yenmek açısından hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

DEPLASMANDA 1 GALİBİYET ALSAK GERİSİ GELİR

İlk yarıda deplasmanlarda aldığımız kötü sonuçların sebebinin sorulması üzerine konuşan Güldüren, “Bizim deplasmanlara uygun oyuncumuz fazla yoktu. Ali Akburç ve Mümin’i aramıza kattık. Biraz daha önde oynamayı düşünüyoruz. İnşallah bunları olumlu şekilde yaparsak deplasman fobimizi yenmiş oluruz. Deplasmanda sadece 1 tane galibiyete ihtiyacımız var gerisi kendiliğinden gelecektir” ifadelerini kullandı..

FUTBOL TARAFTARSIZ OYNANMAZ

Pendikspor maçında yapılan kötü tezahürat nedeniyle alınacak olan olası saha kapama cezasının hatırlatılması üzerine konuşan Güldüren, “Futbol herkesin bildiği gibi taraftarsız oynanmaz. İnegölspor’un taraftarı da her zaman iyi günde de kötü günde de yanında olmuştur. Maç öncesinde Pendikspor taraftarının ortamı gereceğini bize zaten söylemişlerdi. Bunlar var mı var. İnşallah federasyon nezdinde ceza almayız. Bizim her zaman yanımızda olan taraftarımız Gaziosmanpaşa maçında yanımızda olur” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07