Ragıp Dursun Alanyurtspor´da

Ragıp Dursun Alanyurtspor´da

1. Amatör Küme ekiplerinden Alanyurtspor, 23 yaşındaki ortasaha oyuncusu Ragıp Dursun´u renklerine bağladı.

Önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hakan Durak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Göksu ile Mustafa Erdem katılım gösterdiler.

EKSİK BÖLGELERE TAKVİYELER YAPIYORUZ

Törende konuşan Başkan Hakan Durak, ?Ekim ayında başlayacak olan 1.Amatör Küme için eksik gördüğümüz bölgelere transferlerimizi yapmaya başladık. Cumartesi günü grup kuraları çekilecek. Bütün takımlar için kazasız, belasız ve futbolcularımızın sakatlanmadığı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum. Ragıp Dursun Alanyurtspor´a hayırlı olsun. Bize önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum? dedi.

MUTLUYUM

Ragıp Dursun ise, ?Alanyurtspor gibi önemli bir camiaya geldiğim için ve hedefi şampiyonluk olan bir takımın formasını giyeceğimden dolayı çok mutluyum. Bu transferin gerçekleşmesinde bana güvenenlere sonsuz teşekkür ederim, bundan sonra kırmızı beyazlı renklerin başarısı için mücadele edeceğim? şeklinde konuştu.

Orta saha mevkiinde oynayan Ragıp Dursun futbola 10 yaşında Doğanspor altyapısında başladı. Burada 6 sezon forma giydikten sonra Kafkasspor´a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Akhisar Demirspor ve Hocaköyspor formalarını giydi. Genç oyuncu önümüzdeki sezon Alanyurtspor´un başarısı için Kımızı-Beyaz formayı giyecek.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22