www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

RAİF, KENDİNİ SAVUNDU

RAİF, KENDİNİ SAVUNDU

İnegölspor´un devre arasında yollarını ayırdığı Raif Demir, alacaklarına karşılık kulüp gelirlerine ve otobüsüne tedbir koydurduğu şeklindeki açıklamaların asılsız olduğunu savundu.

 Sosyal medya hesabından açıklama yapan Raif Demir, ?İnegölspor Yönetiminin bugün hakkımda yayınladığı basın açıklaması tamamen asılsızdır. Bu asılsız iddialarla beni taraftarın önüne atmaya çalışmaktadırlar. Yaptıkları basın açıklamasında senet ile ilgili gün verdikleri benim buna uymayarak icraya verdiğimi söylemektedirler, bana verdikleri senet aralık ayı içindir, Ben bu senedi ev almak için kullandım. Senedi kullanabilirsiniz diye zaten kulüp başkanı bize onay vermişti. senedi verdiğim 3. şahıs yani ev sahibi senedin zamanı geçince kulüple irtibata geçerek parasını istemiştir. Ancak kulüpten kendisine ciddi bir açıklama yapılmamış defalarca aranılmasına rağmen ödeme tarihiyle ilgili net bir şekilde konuşmamış hatta kendisiyle alay edici bir üslupla karşılaşmıştır. Bunun üzerine kendim kulüple irtibata geçerek gerek kulüp müdürüne, gerek yönetime 3.şahısın senedin ödenmemesi durumunda hukuki yollara başvuracağını bildirdim. Ancak hiçbir şekilde işlem uygulanmadı. Tüm bu uyarılara rağmen İnegölspor Yönetimi, ödeme yapmayarak bu duruma düşmüştür ve yaptıkları basın açıklamasıyla da çirkin bir şekilde bütün suçu benim üstüme atmışlardır. Ayrıca benim görüşmek için hiç gelmediğimi söylüyorlar, oysa birçok kez tesise geldim hatta bugün dahi tesisteydim. Toplantıya çağırdılar geldim, sizlerin de bildiği gibi Büyük İnegölspor taraftarı bizi uğurlamaya geldiğinde tesislerdeydik şimdi ben mi gelmemiş oluyorum?.

TERİMİN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞTIM

?Ben kulübün kapısından girdiğimde daha çocuktum önce altyapısında oynadım bu kulüp için ayağım kırıldı yılmadım a takıma yükseldim, kulübün en zor zamanlarını gördüm kışın ortasında doğalgazın yanmadığı tesiste yemek çıkmadığı zamanları gördüm. Birçok sezon param içerde kaldı ertesi sezon tekrar anlaşmaya gittiğimde sen İnegöl çocuğusun onları sil bu sezon için yeniden anlaşalım dediklerin de hiç düşünmeden sildim alacaklarımı, İnegölspor´a para kazandırarak 6 futbolcu karşılığında Çanakkale Dardanelspora transfer oldum geri döndüm hiç bir ücret almadan bütün parayı bonservise vererek bir sezon boyunca oynayıp o sene kulübü şampiyon yaparak 2.lige yükselttik ve ben şampiyonluk primi harici hiçbir ücret almadım. 3 kez gol krallığı yaşadım kulübün en çok gol atan en çok forma giyen oyuncusu ve İnegölspor kaptanlığı onuruna eriştim, tüm bunlara rağmen 2 defa haksız bir şekilde kulüpten gönderildim, gönderildikten sonra sana ihtiyacımız var dediklerinde yaşanan haksızlıkları düşünmeden ve diğer takımlardan alacaklarımı almadan geri geldim, bu forma için terimin son damlasına kadar savaştım. İnegölspor´da oynadığım süre zarfında birçok kez Süper Lige transferim engellendi transfer teklifi yapan takımlardan bonservis bedeli olarak uçuk rakamlar istendi buna rağmen bu kulübe hiç küsmedim severek oynamaya devam ettim birçok transfer teklifini de daha yüksek paralar verilmesine rağmen çok sevdiğim İnegölspor için kendim reddettim. Hatta Bu sene İnegölspor´la ön görüşme yaptıktan sonra telefonla şu an ligin en üst sıralarındaki bir takımından çok yüksek bir miktarda teklif aldım ama sırf İnegölspor´a söz verdiğim ve burada bu takımla olmak istediğim için geri çevirdim ve bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Şimdi Sizce kim daha İnegölsporlu soruyorum sizlere? ?

BEN İCRAYA VERMEDİM

?Ben İnegölspor´u icraya vermedim İnegölspor´a zarar verecek hiçbir davranışta bulunmadım kazandığım paralar alın terimdir, anamın ak sütü gibi helaldir birçok kez sakat sakat sahaya çıktım İnegölspor için hep savaştım kazandığım paranın karşılığını sahada verdiğimi düşünüyorum vicdanım bu yüzden çok rahat . Ayrıca 2 milyon TL´nin üstünde para aldığımdan bahsedilmiştir bunu ispatlasınlar ben futbolu bırakırım. Benim İnegölspor´a olan sevgim oynadığım maçlara, attığım gollere, ödediğim maddi ve manevi bedellere ve yaptığım fedakarlıklara bakılarak ölçülebilir başka hiçbir şey ile değil.?



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00