RAİF DÖNÜYOR MU?

RAİF DÖNÜYOR MU?

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe’ye transfer olan Raif Demir’in transferinde sorun çıktı. Göztepe Kulübünün anlaşmayı feshettiğini açıklarken, Raif’in İnegölspor’a dönme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

İnegölspor’un golcüsü Raif Demir, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Bordo-Beyazlı kulüpten ayrılıp yine 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Göztepe’nin yolunu tutmuştu. Ancak Raif’in Göztepe ile yapılan ön protokoldeki bazı şartlar gereği sarı kırmızılı kulübün sözleşmeyi feshettiği açıklandı.

BELGELERİ TAMAMLAYAMADI

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada; bu sezon tüm transferlerde olduğu gibi Raif Demir`den de ön protokolünün geçerli olması için, askerlik durum belgesi, profesyonel futbolcu sağlık raporu gibi temel belgeler talep edildiği ancak bunların oyuncunun özel sorunlarından dolayı tamamlanamadığı belirtildi.

KAMPTAN AYRILDI

Bu şartlar oluşmayınca Raif Demir`in kamptan ayrılmak istediğinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu oyuncunun sorunları kulüp olarak bizden kaynaklanmamaktadır. Bu süreç boyunca çözüm üretme girişimlerimiz netice vermediğinden dolayı ön protokol imzaladığımız Raif Demir’in transferi, karşılıklı olarak askıya alınmıştır. Kulübümüz orta saha ofans pozisyonu ile ilgili; Erman Özgür, Mehmet Kara, Sefa Serbest ile görüşmelere başlamış ve kısa zamanda bu görüşmeleri sonuçlandırma düşüncesindedir.”

YÜZDE 90 İNEGÖL’E DÖNECEK

Öte yandan Raif’in Göztepe’den ayrılmasının ardından halen bonservisi İnegölspor`da olmasından dolayı, bu oyuncunun tekrar bordo-beyazlı kulübe geri dönmesi ihtimali de gündeme geldi. İnegölspor yönetiminin Raif’i yeniden takıma kazandırmak için harekete geçtiği öğrenilirken, oyuncunun yüzde 90 İnegölspor’a döneceği kaydedildi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22