www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Rakip Bayrampaşaspor

Rakip Bayrampaşaspor

2. Lig beyaz Grupta mücadele eden ekibimiz İnegölspor, Pazar günü saat 12.30´da İnegöl İlçe Stadında Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.

Bordo beyazlı ekip, Bayrampaşa maçı hazırlıkları İnegölspor kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktörü Fatih Akyel, şunları söyledi:"Üst üste güzel galibiyetler aldık bu bizim için önemliydi ve güzel bir çıkış yakaladık. Bayrampaşa maçı bu hafta oldukça zor olacak çünkü küme düşmemek için oynayan bir takım.Kolay bir maç olmayacak.Bizim her maçımız zor,her maçımız final havasında geçecek.Haftalardır iyi oynuyoruz kazanıyoruz.Bayrampaşa maçında da kendi sahamızda oynuyoruz her hafta oynadığımız futbolla devam ettirerek aynı şekilde kazanmak istiyoruz.Biz mücadeleye devam edeceğiz.Bunun örneği son beş haftadır vererek kazanıyoruz mutluyuz,inşallah sonuna kadarda bu mücadeleyi sürdüreceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ayrıca Akyel açıklamasında, Orhan Evci haricinde sakat oyuncu bulunmadığını ve Bayrampaşa maçına eksiksiz bir kadro ile çıkacaklarını ifade etti.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00