www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

RAKİP BEŞİKTAŞ HEDEF GALİBİYET

RAKİP BEŞİKTAŞ HEDEF GALİBİYET

Voleybol Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor, bu hafta sahasında Beşiktaş´ı ağırlayacak.

2016-2017 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında önemli bir maça ev sahipliği yapacak. Türkiye´nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alinur Aktaş açıklama yaparak Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmaya ilçemizdeki tüm sporseverleri davet etti.

Turuncu Lacivertli temsilcimiz ligin 18. haftasında İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda Beşiktaş´ı konuk edecek. 05 Mart Pazar günü saat 15.30´da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

BELEDİYESPOR 3 KULVARDA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

Zorlu Beşiktaş maçı öncesi konuşan Başkan Aktaş; ?Belediyespor bu sezon 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi´nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca bu sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde de Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. Uzun soluklu olan bu lig maratonunda takımlarımız ellerinden gelen tüm özveriyi gösteriyorlar. İnşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz? dedi.

RAKİP BEŞİKTAŞ HEDEF GALİBİYET

Efeler Liginde mücadele eden voleybol takımımız Pazar günü saat 15.30´da ligin lokomotif takımlarından biri olan Beşiktaş´ı konuk edeceğini ifade eden Aktaş, ?Sezonun 18. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile güçlü rakibimizi İnegöl´den eli boş göndermek istiyoruz. Geçen hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Arkasspor´a yenilmiştik. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçı ile bu maçın telafisini yaparak play-off öncesi ligi iyi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu hafta rakibimiz olan Beşiktaş´ta ligin önemli takımlarından ve ligin orta sıralarını zorlayan bir takım. Onlarda geçen hafta Galatasaray´ı yenerek ligte iyi bir yere gelmek istiyorlar. Ligde zayıf bir takım yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Beşiktaş´a geçit vermek istemiyoruz? şeklinde konuştu.

BU ŞEHİR AVRUPA´YI HAK EDİYOR

?Bu güne kadar bizlere önemli başarılar kazandıran tüm oyuncularımıza yürekten inanıyoruz? diyen Aktaş, ?Son 8 maçta 6 galibiyet aldık. Şuanda iyi gidiyoruz, iyi top oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Kazandıkça oyuncularımızın güveni daha da artıyor. Her maç üstüne koyarak ilerliyoruz. İnşallah ligin sonuna kadar böyle devam ederiz. Artık bundan sonraki hedefimiz Avrupa. Puan olarakta iyi yerdeyiz. Tabii ki ligi en iyi yerde bitirip, play-off öncesi avantaj yakalamak istiyoruz. Onun için mücadele ediyoruz. İnşallah bu çıkışımız, bu güzel oyunumuz ve mücadelemiz son maça kadar devam eder. Bütün gayretimiz şehrimize Avrupa mutluluğunu yaşatabilmek" diye konuştu.

Aktaş son olarak; ?İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak bu zorlu voleybol karşılaşmasına tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunarken, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25