www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Rakip Gümüşhane

Rakip Gümüşhane

TFF 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda Gümüşhanespor ile Pazar günü karşı karşıya gelecek. İnegölspor´da, Gümüşhane deplasmanında takımın başında ise altyapı antrenörü İzzet Kaya olacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü saat 15.00´da deplasmanda Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek.

Takımın Başında İzzet Kaya Olacak

İnegölspor yönetimi ve Teknik Direktör Fatih Akyel´in karşılıklı anlaşıp yollarını ayırmasının ardından, İnegölspor teknik direktörlük koltuğu boşa çıkmıştı. Teknik direktör koltuğu için İsmail Güldüren ile anlaşma sağlanırken, Gümüşhanespor deplasmanında İnegölspor´un başında Güldüren´in değil, altyapı antrenörlerinden İzzet Kaya´nın olacağı öğrenildi.

Güldüren Pazartesi Mesaiye Başlayacak

İsmail Güldüren´in Pazartesi günü itibari ile resmen takımın başında olacağı açıklandı. Sezon sonuna kadar İsmail Güldüren İnegölspor´un başında olacak. Yeni sezonla birlikte yönetim ve Güldüren´in anlaşması durumunda Güldüren, 1 sezon daha İnegölspor´un başında olacak.

Rakip Gümüşhane

Temsilcimiz İnegölspor, tarihinde Gümüşhanespor ile 1´i Türkiye Kupası ve 9´u lig müsabakası olmak üzere 10 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakalardan 4 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Atılan Goller

Temsilcimiz İnegölspor, rakibi Gümüşhanespor ile karşı karşıya geldiği 10 müsabakada, 8 kez rakip ağları sarsarken, kendi kalesinde ise 7 gol gördü.

Ligin İlk Müsabakası

Temsilcimiz İnegölspor, bu sezonun ilk devresine kendi evinde Gümülhanespor´u konuk etti. Temsilcimiz rakibi ile yenişemedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25