www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

RAKİP HACETTEPESPOR

RAKİP HACETTEPESPOR

2.Lig Beyaz Gruptaki Temsilcimiz İnegölspor, Pazar kendi sahasında Hacettepespor ile karşılaşacak.

2.Lig Beyaz Gruptaki bordo beyazlı Temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü kendi evinde Hacettepespor´u konut edecek.

İnegöl İlçe stadında saat 16:00´da başlayacak karşılaşmayı Tarık Güldal, Mert Bulut, Ahmet Deveci, Hamit Basık hakem dörtlüsü yönetecek.

KAZANACAĞIZ?

Maçla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Güldüren, ?Kendi sahamızda oynayacağımız bir maç. Sezon başından beri tek bir şeyin peşindeyiz. Oda kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçları kazanmak. Buna Çorumspor maçında mağlup olarak başlamıştık. Bunu artık kendi sahamızda galip gelerek devam ettirmek istiyoruz. İç sahada ki maçlarda galip gelip, Dışarıda alacağımız puanlarla da İnegölspor´un hedefi olan PLA-OFF´a katılarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. İnşallah Hacettepe maçını da kendi sahamızda kazanmak istiyoruz.? Dedi

Ayrıca İnegölspor teknik direktörü İsmail Güldüren, Hacettepespor maçında Tayfun Pektürk´ün geçen hafta Zonguldak Kömürspor maçında yediği kırmızı karttan dolayı 3 maç cezalı olduğunu belirterek, ?Zaten kupa maçından çıktık, bugün yapacağımız antrenmandan sonra Hacettepespor karşısına çıkacağımız kadroyu belirleyeceğiz.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25