www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Rakip Hekimoğlu Trabzon

Rakip Hekimoğlu Trabzon

2.Lig Beyaz Gruptaki Temsilcimiz İnegölspor,yarın deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak.

2.Lig Beyaz Gruptaki bordo beyazlı Temsilcimiz İnegölspor, yarın deplasman Hekimoğlu Trabzon takımına konut olacak

Vakfıkebir İlçe stadında yarın saat 14.00´de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Hakan Belder, Gökhan Çoşar, Serdar Osman Akarsu, Ahmet Ecevit hakem dörtlüsü yönetecek.

KAZANACAĞIZ?

Maçla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Güldüren, ?Bizim gurubun iyi takımlarından bir takım. Bizimde iç sahada mağlup olduğumuz Çorumspor maçından dolayı, bir tane deplasmanda maç kazanmamız gerekiyor. İçerdeki mağlubiyeti unutturma açısından bu maçı kazanmamız gerekiyor. Hekimoğlu Trabzon rakip olarak gördüğümüz bir takım. İki üç haftadır oyunumuzu ilerletiyoruz, oyuncularımız çok güzel katkı sağlıyorlar. İnşallah bu maçta da ellerinden geleni yapacaklarına ben canı gönülden inanıyorum. Bu güce sahibiz, bu kaliteye sahibiz. İyi konsantre olursak, iyi mücadele edersek Hekimoğlu´ndan puan veya puanlar alabiliriz diye düşünüyorum.? Dedi

Ayrıca İnegölspor teknik direktörü İsmail Güldüren, Hekimoğlu Trabzon maçında Tayfun Pektürk´ün geçtiğimiz haftalarda Zonguldak Kömürspor maçında yediği kırmızı karttan dolayı 3 maç cezalı olduğunu ve bu hafta bittiğini belirterek; ?Yapacağımız antrenmandan sonra Hekimoğlu Trabzon karşısına çıkacağımız kadroyu belirleyeceğiz.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36