RAKİP KÖRFEZ FK

RAKİP KÖRFEZ FK

Sahasında yaşadığı puan kayıplarına son vermek isteyen İnegölspor, hafta sonu kendi sahasında Körfez Futbol Kulübü’nü konuk edecek. İlçe stadında saat 13.30’da başlayacak müsabakada Eskişehir Bölgesinden Mesut Çarık düdük çalacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 23. Hafta maçları Pazar günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta İskenderun deplasmanından Kemal’in altın golüyle 3 puan çıkartan temsilcimiz, bu hafta evinde Körfez Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

İnegölspor, ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla geçmişti. Ancak Körfez, devre arası yaptığı transferlerin ardından ligde yakaladığı çıkışı İnegölspor deplasmanında da sürdürmek ve buradan puan veya puanlarla dönmek için mücadele edecek. Bordo-Beyazlı temsilcimiz ise evinde yaşadığı puan kayıplarına artık son vermek için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

İnegölspor’da kaptan Mustafa Vargel ve Ekrem’in sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyeceği müsabakada, takımda başka eksik bulunmuyor. Körfez Futbol Kulübünün de İnegölspor karşısında eksiği yok.

ESKİŞEHİRLİ HAKEM

Yarın saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumunda oynanacak maçın hakemleri de dün Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sayfasından açılandı. Zorlu 90 dakikada Eskişehir bölgesinden Mesut Çarık düdük çalacak. Çarık’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kağan Bingül ile Turgut Evran yapacak. Barış Önal ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

HAFTANIN PROGRAMI:

Kırklarelispor – Gaziosmanpaşa

Çamlıdere Şekerspor A.Ş. - İskenderun D.Ç.

İNEGÖLSPOR - KÖRFEZ FK

Balıkesirspor - Denizli Belediyespor

Yeni Malatyaspor - Kızılcahamamspor A.Ş.

Eyüpspor - Tokatspor

Anadolu Selçukluspor – Altay

Bayrampaşa - Alanyaspor



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07