www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Rakip Zonguldak Kömür YAKAR GEÇERİZ

Rakip Zonguldak Kömür YAKAR GEÇERİZ

2.Lig Beyaz Grupta Mücadele eden bordo beyazlı ekibimiz yarın saat 13:30’da ilçe stadında Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak.

Ligde 31 puanla 6. Sırada yer alan İnegölspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 30 puanla lig 9’uncu sırada yer alan Zonguldak Kömür AŞ ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu müsabaka saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşmayı Oğuzhan Uğurlu, Okan Akbal, Ferdi Karadoruk ve Sezer Yalçın dörtlüsü yönetecek.

Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan bordo beyazlı temsilcimiz İnegölspor, Zonguldak Kömürspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor.

Karşılaşmaya ilişkin açıklama yapan Teknik Direktörümüz Murat Yoldaş, şunları söyledi: “Bundan sonraki her maç zor. Zaten ona göre oynuyoruz ama mücadelemiz, azmimiz, hırsımız aynı şekilde devam ediyor. Kazanmak için varımızı yokumuzu ortaya koyacağız. Her maçın zor olduğunun bilincindeyiz. Olduğumuz yerde ve yukarıya doğru tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz. Zor olacağını da biliyoruz ama çalışmalarımızda o yönde gayet güzel gidiyor. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Yasin’in sakatlığı var. Onun zor görünüyor. Onun haricinde eksiğimiz yok. Taraftarlarımız bizim için en büyük güç. Arkamızda, yanımızda olmaları bizim için çok önemli. Her zaman bunu hissettirdiler. Bu maçta da yanımızda olmalarını biliyorum. Mutlaka olacaklardır. Onların destekleriyle kazanacağımıza inanıyoruz.”dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19