www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Rakiplerde Transfer Bitmiyor

Rakiplerde Transfer Bitmiyor

2. Lig Kırmızı Grup´ta İnegölspor´un rakipleri yeni sezon öncesi transferde hareketli günler geçiriyorlar.

Ligde imzalar art arda atılırken takımların kamp raporları doğrultusunda yeni transferlerin de gerçekleşmesi bekleniyor.

AMED KALEYİ SAĞLAMA ALDI

Amed Sportif Faaliyetleri, 2017-2018 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Adana Demirspor´dan kaleci Zülküf Özer´i 3 yıllığına renklerine bağladı. İmza töreninde söz alan başarılı sporcu; Amedspor´a rahmetli kaptanın yarım kalan işini tamamlamaya geldiğini ve bundan böyle Amedspor´u üst liglere çıkarmak için forma terleteceğini belirterek, kendisine Süper Lig takımları da dâhil olmak üzere birçok takımdan teklif geldiğini ancak bundan sonra Amedspor´un başarısı için ter dökmekten onur duyacağını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi. Başarılı file bekçisi kariyerinde Adanaspor, Elazığspor, Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor, Adana Demirspor gibi Süper Lig ve 1. Lig kulüplerinde top koşturdu.

BODRUMSPOR´DA ÇİFTE İMZA

2. Lig´in yeni ekiplerinden Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor´dan orta saha oyuncusu Özgür Kedikli ve Fatih Karagümrük´ten Muhammed Akarslan´ı renklerine bağladı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Özgür Kedikli, Bodrumspor ile 2 yıllık anlaşmaya varırken Muhammed Akarslan ise 3 yıllık sözleşme imzaladı. Pamukovaspor altyapısında yetişen ve Sakaryaspor´da profesyonel olan Özgür, burada 4 sezon oynadı. Önceki sezon devre arasında Manisa Büyükşehir Belediyespor´a gelen genç futbolcu, yeşil beyazlı formayı 45 maçta giydi, rakip fileleri 3 kez sarstı. Orta sahada görev yapan 22 yaşındaki Muhammed Akarslan ise futbola İstanbul Gençlerbirliği´nde başladı. Ardından Fenerbahçe´de profesyonelliğe adım atan Muhammed, kiralık olarak bir sezon Sarıyer´de de forma giydi.

KASTAMONU´DAN DEFANSA TAKVİYE

Kastamonuspor 1966, Erzurumspor´dan stoper Doğancan Otman ile prensipte anlaşma sağlayarak defans hattını kuvvetlendirdi. Otman´ın önümüzdeki günlerde Kastamonuspor ile resmi imzaları atması bekleniyor.

GÖKHAN ÜNAL MENEMEN´DE KALDI

Geçen yıl kadroda yer alan oyuncuların büyük bölümü ile yolları ayırıp 14 transfer yaparak yeni bir takım kuran Menemen Belediyespor, tecrübeli golcüsü Gökhan Ünal´la yeniden anlaştı. Sarı lacivertli kulüp yaptığı yazılı açıklamada, ?Kulübümüz iç transferde Gökhan Ünal ile tekrar anlaştı. Tecrübeli forvet oyuncusu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı" ifadesini kullandı. Süper Lig´de Kayserispor formasıyla gol kralı olmayı başaran, Trabzonspor ve Fenerbahçe formalarını da terleten Gökhan, geçen sezon Menemen Belediyespor´da 18 resmi maça çıkıp fileleri 7 kez havalandırmayı başardı.

SARIYER´DEN İMZA ŞOV

Sarıyer Spor Kulübü, Yozgatspor´un altyapısında yetiştikten sonra Trabzon Yalıspor ve Fethiyespor kalelerini koruyan Kubilay Anteplioğlu ile söz kesti. Bunun yanı sıra geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü forması giyen tecrübeli oyuncu Serkan Balcı ile 1 yıllık, geçtiğimiz sezon Altınordu Spor´da forma giyen 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Alim Harlak ile ise 3 yıllık anlaşma sağlandı.

SİVAS´TA 10 İMZA

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivas Belediyespor, anlaştığı futbolcular için imza töreni düzenledi. Kulüp tesislerinde Başkan Hasan Karaman ve yöneticilerin katıldığı imza töreninde futbolcular Ramazan Hakli, Serkan Demirol, Fatih Çıplak, Uğur Bulut, Hüseyin Bak, Samet Katanalp, Hakan Yağmurkaya, Ahmet Arı, Sinan Akaydın ve Eren Görür ile sözleşme imzalandı.

TUZLA´DA İMZALAR ART ARDA GELDİ

Tuzlaspor, Akhisar Belediyespor´dan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Bertuğ Bayar´ı 1 yıllığına kiraladı. Santrfor mevkiinde oynayan Tuzlaspor´un yeni futbolcusu Bertuğ 2006-2014 yıllarında Kartalspor forması giyerken, geçen sezonun ilk yarısında Akhisar Belediyespor´a transfer oldu. Ardından Amedspor´a kiralanan oyuncu forma giydiği 12 maçta 2 gole imza attı. Tuzlaspor ayrıca, Manisaspor´da forma giyen 29 yaşındaki kaleci Emrah Tuncel ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2004 yılında Malatyaspor ile profesyonel olan Emrah Tuncel, 2011-2015 yılları arasında Akhisar Belediyespor´un kalesini korudu. Boluspor, Adana Demirspor, Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfa, Ankaragücü ve son olarak Manisaspor´da forma giyen tecrübeli kaleci, Tuzlaspor Teknik Direktörü Osman Gökhan´ın da eski öğrencisi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29