RAKİPLERİMİZİ YAKALAYABİLİRİZ

RAKİPLERİMİZİ YAKALAYABİLİRİZ

İnegölspor’un son haftalarda yükselişe geçen oyuncusu Ali Akburç, Dardanel mağlubiyetine üzüldüklerini belirterek, “Bunlar geri dönüşü olmayan farklar değil” dedi.

İnegölspor’un devre arasında PTT 1. Lig ekibi Balıkesirspor’dan kiralık olarak renklerine bağladığı Ali Akburç, Play-Off hedefiyle ilgili iddialı konuştu.

 

YAKALAYABİLİRİZ

İnegölspor’un hedefleri olan bir takım olduğunu dile getiren Akburç, “Hala bu sözümün arkasındayım. İki maç üst üste kazandık. Biri Tarsus deplasmanda galip geldik. Gaziosmanpaşa maçı da güzel bir galibiyet aldık. Dardanel maçı şanssız bir şekilde yenildik. Bunlar futbolun içinde var. Matematiksel olarak hiçbir şey bitmediği halde şampiyonluk belli değil. Fark 7 puan olabilir 10 puan olabilir. Bunlar geri dönüşü olmayacak farklar değil. Yakalayabiliriz. Hedefe gitmek için her şeyi yapacağız. Mağlubiyet için çok üzgünüz. Ama geçti artık. Önümüzdeki maç bizim için en önemli. Artık kademe kademe bakacağız. Şampiyonluk, Play Off değil. Önümüzdeki Selçuklu, Hatay, Malatya neyse o maçlara bakacağız. En iyisi neyse onu yapmaya bakacağız” dedi.

 

BAŞARIYI İSTEYEN TAKIMLARDA BUNLAR OLUR

Oyuncular üzerinde hedeften uzaklaşmanın bir baskısı olup olmadığı yönündeki soruya ise Akburç, “Bütün takım arkadaşlarım ve ben başarıyı isteyen insanlarız. Baskı değil de, daha çok bir şeyler yapma çabası içerisindeyiz. Bunlar doğaldır, başarıya gitmek isteyen takımlarda bunlar olur” şeklinde cevap verdi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32