www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ramazan Sokağı 9 Şehidin Yasını Türk Bayrağı İle Tuttu

Ramazan Sokağı 9 Şehidin Yasını Türk Bayrağı İle Tuttu

Hakkâri-Çukurca karayolunda düzenlenen terörist saldırıda 9 asker şehit oldu ve 15 askeri personel de yaralandı. Tüm Türkiye şehitlerine ağlarken, İnegöl Ramazan Sokağı da Türk Bayrakları ile donatıldı ve terör bu bayraklarla kınandı.

Hakkâri-Çukurca karayolunun 12. Kilometresinde 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü askeri konvoyun geçişi sırasında, terör örgütü PKK üyelerince askeri konvoya ateş açılmıştı. Bu hain saldırı sonucu 8 askeri personel ve 1 Geçici Köy Korucusu şehit olmuş, 15 askeri personel yaralanmıştı. Ülkenin dört bir yanında yankılanan şehit haberleri vatandaşları sokaklara dökerken, acı haber İnegöl’de de derin üzüntüye neden oldu. Ramazan ayı nedeniyle İnegöl Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı’nda 17 Ağustos gecesi tüm etkinlikler iptal edilirken, stantlar da Türk Bayrakları ile donatıldı.

Tüm Stantlara Bayrak Dağıtıldı

Çarşamba günü akşamüzeri, İnegöl Belediyesi’nden gelen açıklamaya göre; Ramazan Sokağı’nda şehitler dolayısıyla sahne etkinliklerine bir gün ara verileceği belirtildi. Geleneksel Tiyatro Gösterisi etkinliği de o gece iptal edildi ve Ramazan Sokağı’ndaki 100 standa Türk Bayrakları asıldı. Büyüğünden küçüğüne, seyyar standından Türk evlerine kadar tüm stantlara Ramazan Sokağı organizasyonunu yapan firma tarafından Türk Bayrakları dağıtıldı. Baştan aşağıya al bayrakla donatılan Ramazan Sokağı, bu duruşuyla vatandaşlar tarafından da gururla karşılandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00