Ramazan sokağında kahkaha tufanı

Ramazan sokağında kahkaha tufanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Adını Temaşa Koyduk’ isimli oyunu, Ramazan Sokağında sahneledi. Başarılı bir oyun sahneleyen ekip izleyenleri kahkahaya boğdu.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Sokağı etkinliklerinde önceki akşam ‘Adını Temaşa Koyduk’ adlı tiyatro oyunu ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sahne aldı.

VATANDAŞLAR, OYUNCULARI ALKIŞLARIYLA ÖDÜLLENDİRDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun başlattığı, ‘Her Yerde Tiyatro, Her Yer Tiyatro’ projesi kapsamında, sahnelenen ‘Adını Temaşa Koyduk’ isimli geleneksel seyirlik tiyatro oyunu, ilçe halkının beğenisini topladı. Şehir Tiyatrosu oyuncularının geleneksel motiflerimizi yansıttıkları oyunlar sırasında eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlar, Meddah ve orta oyunundan örneklerin sahnelendiği sırada kahkahaya boğuldu. Vatandaşlar, oyunun sonunda oyuncuları alkışlarıyla ödüllendirdi.

 

İLÇE HALKI ETKİNLİKLERE İLGİ GÖSTERİYOR

Tiyatro oyunu sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına çiçek takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen Ramazan sokağında etkinliklerin tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, vatandaşların etkinliklere yoğun katılım gösterdiğini söyledi.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Her akşam farklı bir etkinlik düzenlediklerini dile getiren Gülhan Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun, ‘Her Yerde Tiyatro, Her Yer Tiyatro’ projesi kapsamında, ‘Adını Temaşa Koyduk’ adlı oyununu İnegöl’de sahnelediğini ve programa katılan ilçe halkının unutulmaz bir gece yaşadığını ifade etti. Şahin, Ramazan sokağında etkinliklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68