www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Refah Partisi İlk Kongresini Yaptı

Refah Partisi İlk Kongresini Yaptı

1. Olağan genel kurulunu gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi´nin İlçe Başkanlığı´na İlhan Baykan seçildi.

Sani Konukoğlu Toplantı Salonunda gerçekleşen kongreye İl Başkanı Naim Öztürk, Genel merkez Kurucular Kurulu üyesi Necati Hasan ve partililer katıldı.

Tarihi bir gün yaşıyoruz

Kongrede Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan ilçe başkanı İlhan Baykan, ?23 Kasım 2018´de kurulan Yeniden Refah Partimiz, kısa zaman içerisinde Ülkemizde teşkilatlanmaya başlamıştır. Bugün İnegöl´de tarihi bir gün yaşıyoruz. 40 yıllık dava mücadelesinin ardından yeniden 40 yaşındaki bir liderle yola çıkmış bulunuyoruz. Bize de İnegöl İlçe teşkilatını kurma görevi İl Başkanımız Naim Öztürk tarafından verilmiştir. Allaha şükürler olsun ki, değerli arkadaşlarımızla birlikte ilçe yönetimini kurmayı başardık. Bizden kuruluş  aşamasında yardımını esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kongremizin herkese hayırlı olmasını Cenabı Allahtan diliyorum? dedi.

Milli görüş hareketi yeryüzünün İmani ve İslami hareketidir

Bursa İl Başkanı Naim Öztürk ise, ?İnegöl ilçemiz şuanda tarihi bir ana şahitlik ediyor. 28 Kasım 2018´de kurulan Yeniden Refah Partimiz fetret devrine son verdi. Milli görüş camiası bunu çok iyi bilir. Milli Görüş teşkilatının kurucusu rahmetli Necmettin Erbakan´a değinmeden de buradan geçemiyorum. Rahmetli Erbakan Hocamız Sultan Abdulhamithan´dan aldığı siyasi bayrağı ömrü boyunca sırtında taşımış ve kendisinden sonra devam edecek olan milli görüşü oğlu devam ettirecektir. Bugün İslam coğrafyası yaklaşık 100-150 yıllık işgaller altında. Dünyada 94 tane İslam ülkesi olmasına rağmen bir araya gelip de bu zulümleri sonlandıramamışlardır. Milli görüş hareketi yeryüzünün İmani ve İslami hareketidir. Bizim medeniyetimizin temel anlayışı budur.? diyerek konuşmalarını bitirdi.

Tek listeyle gidilen kongre sonucunda tüm delegelerin oylarını alan Yeniden Refah Parti İnegöl Kurucu ilçe Başkanı İlhan Baykan yeniden ilçe Başkanlığı görevine getirildi

Kendisine güvenen ve yeniden ilçe başkanlığı görevine layık gören delegelere kongre sonuncunda ilçe Başkanı İlhan Baykan teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahmet Aydın, Fahri Uslu, Celalettin Ergün, Ali Rıza Kara, Arif Sevinç, Adnan Aydoğan, Erhan Gökbulut, Mehmet Edip Kaya, Bekir Şahin, Necati Yalçınyiğit, Bekir Sıtkı Toprak, Ömer Başyiğit, Halit Koşan, Harun Yanık, Sezer Akbaba

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00