www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Refah Partisi´nde Kongre Heyecanı

Refah Partisi´nde Kongre Heyecanı

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresini 7 Mart Pazar günü Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısı ile kongre tarihini açıkladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, ?Bu attığımız adamın ilçemiz tarihinde, ülkemiz tarihinde, milli görüş tarihinde ve hatta İslam tarihinde bir dönüm noktası olarak tarihe kayıt olarak düşüleceğinden şüphemiz yoktur. 17 Mart 2019 Pazar günü saat 14.00´da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapacağımız Yeniden Refah Partisi 1. olan ilçe kongremiz aynı zamanda bir selamdır. Kongremiz sancağın düşmediği hocam diyen milli görüşçüler den Erbakan´a selamdır. Kısacası kongremiz tüm ümmete, tüm insanlığa ve yeni bir dünyaya selamdır? dedi.

Bizler Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsemiş bulunan Milli Görüş zihniyetini ve önce ahlak ve maneviyat prensiplerinin her alanda hâkim kılınmasını temel alacağız diyen Baykan, ?Kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutup bütün insanlığa ve mahlukata şefkatle muameleyi esas alacağız. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve Dünya için mücadele etmeyi kendimize Şiar edineceğiz. İnegöl Yeniden Refah Partisi olarak tüm teşkilat mensuplarımız, bu kongre öncesi çalışmalarda ve kongre sonrası çalışmalarda Necmettin Erbakan hocamızın şu sözlerin muhatabı olmak için mücadele edecektir. Cenabı Hakk´ın en sevdiği insan sorumluluğunu bilen ve kendi görevini en iyi şekilde yerine getiren insandır. Görevini ciddiyet ve titizlikle yapmak İhsan makamıdır, yapacağımız tüm çalışmalarda bu şuur ve inancı esas alacağız? diye konuştu.

 

Konuşmasına devam eden Baykan, ?Genel başkanımızın ifadesi ile yeniden Refah Partisi olarak bizler kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz. Bizler bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek için geliyoruz. Yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak eksik yapılanları nihayete erdirmek için yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Siyasete Zarafet ve nezaket getirmek için Yeniden Refah Partisi ile yeniden Erbakan´la ve yeniden Erbakancı bir duruşla geliyoruz. Bu duruşumuzu ve çıkışımızı İnegöl´ümüzde taçlandıracağımız 1. Olağan Kongremize tüm halkımızı davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Yeniden Refah Partisinin 31 Mart yerel seçimlere katılmayacağı ve kimi destekleyeceği yönündeki sorulara cevap veren Baykan, ?Resmi prosedür yetişmediği için katılmadığı bir seçim yarışında herhangi bir partiyi desteklemek gibi bir şeyin olmayacağını Genel başkanımız açıklamıştı. Milletimizin iradesi en doğru kararı verecektir diyorum.? Dedi

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00