www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Refah Partisi´nden Öykü´ye Destek

Refah Partisi´nden Öykü´ye Destek

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe yönetimi, Lösemi tedavisi gören 3,5 yaşındaki Öykü Arin´e kök hücre bağışında bulundu.

Yakalandığı hastalık nedeniyle tüm İnegöllülerin seferber olduğu Öykü Arin´e bir destekte Yeniden Refah Partisi İlçe teşkilatından geldi.

İlçe yönetimi ile birlikte kan bağışında bulunan İlçe Başkanı İlhan Baykan, ?Teşkilat mensuplarıyla birlikte Böylesi hassas ve aciliyet gerektiren bir konuda ilçe halkımızın duyarlılığını görüyor ve takdir ediyoruz. Ancak daha da hızlı sonuç almak adına halkımızdan biraz daha gayret ve hızlı hareket etmelerini istiyoruz. Çünkü birçok yavrumuz, Kardeşimiz ve büyüğümüz sağlıklı bir yaşam için zamanla yarışıyorlar. Kampanyaya destek olmak için herkesi çağırıyoruz. İnsanlara iş yerlerinde,  mahallelerinde, üyesi oldukları siyasi parti, STK´lar, tüm kurum ve kuruluşlar toplanın ve Kızılay´a gidin, kök hücre bağışı yapın diyoruz. Cesur olun, korkacak hiçbir şey yok. Bir yan etkisi yok, bağışı yaptıktan kısa bir süre sonra bile kök hücre bağışı yapabilirsiniz. Sizin bir yakınınızın ve çocuğunuzun ihtiyacı olursa ?ne yapacağım´ diye düşünmeyin, yeniden yapabiliyorsunuz.?İfadelerini Kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00