www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Refah Sokakta Temizlik Operasyonu

Refah Sokakta Temizlik Operasyonu

İnegöl Belediyesine bağlı ekipler, Yenice Mahallesi Refah Sokakta çirkin bir görüntüye sebep olan ve halkın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak üzere bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi.

Çevresiyle örnek bir şehir ortaya koymak için çalışmalarını aralıksız sürdüren İnegöl Belediyesi son olarak Refah Sokakta genel bir temizlik çalışması yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğünün güvenliği sağladığı uygulamada Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çevre temizliğinde boş arsalara bırakılan hurdalar, kartonlar, at arabaları ve çevre sağlığını tehdit eden tüm unsurlar kaldırıldı.

3 KAMYON ÇÖP KALDIRILDI

Emniyet Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla düzenlenen temizlik çalışmasında sokakta bulunan 3 boş arsa temizlendi, ahırlar Fen İşleri Müdürlüğünce kaldırıldı ve atlar Veteriner İşleri Müdürlüğünce Hayvan Barınağına alındı. Yapılan çalışmada Temizlik İşleri Müdürlüğü Refah Sokak´tan 3 kamyon çöp kaldırdı. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte oluşan kötü koku ve çevre kirliliğinden şikâyetçi olan mahalle sakinleri yapılan temizlik operasyonu için İnegöl Belediyesi´ne teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25