Refah Partili gençlerin uyuşturucu hassasiyeti

Refah Partili gençlerin uyuşturucu hassasiyeti

Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında özellikle aileleri bilinçlendirmek amacıyla broşür dağıttı.

Son yıllarda artan uyuşturucu kullanımı Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinde yaygınlaşırken, İnegöl'de de ciddi sorunlar oluşturmaya devam ediyor. Daha önceden konu ile alakalı basın açıklaması gerçekleştiren ve İnegöl Gençliği'ne çağrı yapan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Teşkilatı şimdi de broşür bastırarak sahaya indi.

BROŞÜRLER DAĞTILMAYA DEVAM EDİLECEK

Broşür dağıtımına kırsal Cerrah Mahallesi'nden başlayan YRP'li gençler, bugün de çarşı merkezinde stant açarak ve merkez mahallelerde dolaşarak broşürleri dağıttı. Broşür dağıtımına bütün mahallelerde belirli günlerde devam edileceği bildirildi.

Bastırılan broşürlerin içeriğinde ise özellikle ailelerin dikkat etmesi gereken 'Madde kullanımının sosyal ve bedensel belirtileri ile ailelerin madde kullanmaya başlayan gençlere nasıl davranması gerektiği' konuları yer aldı.

CİNAYETLERİN, HIRSIZLIKLARIN VE İNTİHARLARIN ANA SEBEBİ BU DURUMDUR

Konu ile alakalı açıklama yapan YRP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı, "İnegölümüzün ve özellikle gençlerimizin en büyük düşmanı olan uyuşturucu madde kullanımı ilçemizde günden güne olağanüstü seviyelere ulaşmaktadır ve ne yazık ki bu durum göz ardı edilmektedir. Son zamanda hızla artan cinayetler, hırsızlıklar ve intiharların ana sebebi bu durumdur" dedi.

SORUNUN 3 ANA SEBEBİ VAR

Cayıklı açıklamasını şu şekilde sonlandırdı; "Bu sorunun 3 ana sebebi mevcuttur. 1) Ahlak ve Maneviyat eksikliği, 2) Aile düzeninin bozukluğu, 3) Ekonomik sorunlar. Biz Yeniden Refah Partisi olarak, gençlerimizin bu bataklıktan kurtulması, geleceğini daha sağlıklı ve doğru şekilde yaşayabilmesi için sonuna kadar sizlerleyiz."



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32