REKOR BAĞLANTI

REKOR BAĞLANTI

24-29 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen CNR İMOB 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı´nı değerlendiren Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, ?Mobilya ihracatımızda 3 Milyar dolar hedefinin 1 milyarının bağlantısının altyapı

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, 24-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen CNR İMOB ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

1 MİLYAR DOLARLIK BAĞLANTI

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç ?Çok yabancı ziyaretçi geldi. Yabancılar açısından tedirginlikler var diyorlardı. Kötü propaganda olduğunu söyledik. Çok çalıştık ve ziyaretçilerimiz geldi. 2016 yılında Şangay, ABD ve Hindistan, Fas, Suudi Arabistan gibi ülkelere heyetlerle gittik. Dünyayı paylaştık. 13 bin kişiden oluşan dünyadaki iyi alıcıların üzerinde durduk. VİP müşterilerimizin rakipleri de beraberinde geldiler. Memnun oldular. İMOB, dünyanın vazgeçilmez fuarları arasına girdi. Hedefi yakaladık. Ticaret anlamında bereketli fuar oldu. Yabancıların hepsi alışveriş yaptı. Mobilya ihracatımızda 3 Milyar dolar hedefinin 1 milyarının bağlantısının altyapısını İMOB´da yaptık?dedi.

FUARIN VAZGEÇİLMEZLERİ

İnegöllü mobilyacıların İMOB fuarının vazgeçilmez katılımcıları arasında olduğunun belirten Güleç, ?Fuar yüzde 25´i İnegöllü mobilyacılardan oluştu. MODEF, başarılı işler yapıyor. İnegöl´ün uluslararası platformlarda ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. İMOB´da, MODEF´i de tanıtmış oluyoruz. İnegöl?ün dünyaya açılmasında bu fuarın büyük katkısı olacaktır. Türkiye bir mobilya ülkesi imajını daha da yakalamak ve ihracat rakamlarını artırmak için kalite, tasarım konusunda firmalarımızı biraz daha dikkatli olmayla davet ediyorum. Bu senenin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00