www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Rekor oy bekliyoruz

Rekor oy bekliyoruz

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, ?Bursa´da bir İnegöllü başkanımız var. Önümüzdeki dönemde İnegöl için neler yapacaklarını biliyoruz. İnegöl´e karşı olan sevgisini herkes biliyor. Bizler Başkanımıza destek olup, onu Bursa´da yalnız bırakmamalıy

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, beraberinde AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kurşunlu ve Tahtaköprü Mahallelerine seçim ziyaretinde bulundu.

Halk Teveccüh Gösteriyor

Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, "Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizler Allah´ın izni ile bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Bildiğiniz gibi İnegöl´de her zaman AK Parti´ye bir teveccüh olmuştur. Bu seçimlerde de ziyaret ettiğimiz yerlerde vatandaşımızın bize olan inancını tekrar görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.

Bizler Kardeşlikten Yanayız

"Bizler her zaman kardeşlikten yanayız" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Ersan, "İnsanlar farklı parti mensubu olabilir. Biz onlara da ulaşarak yapmak istediklerimizi ve yaptıklarımızı anlatıyoruz. Gittiğimiz yerlerde artık duble yollardan, savunma sanayisinden konuşmuyoruz. Çünkü bunları artık herkes biliyor. İnegöl için inançla çalışmaya, ilk gün ki aşkla vatandaşımızın derdini dinleyip, ne yapabiliriz deyip canla başka çalışma gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Başkan Taban´ın İnegöl´de çok sevildiğini belirten Ersan, "İnegöl´ümüzde güler yüzlü bir başkanımız var. Alper Başkanımız mütevazi kişiliği ve çalışkanlığı ile İnegöl´de gerçekten sevilen bir insan olduğunu kanıtladı. Alper Başkanımızın ipi göğüsleyeceğinden zerre kadar şüphemiz yok" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a rekor oy çıkması gerektiğini ifade eden Ersan, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a bu seçimlerde rekor oy bekliyoruz. Bursa´da bir İnegöllü başkanımız var. Önümüzdeki dönemde İnegöl için neler yapacaklarını biliyoruz. İnegöl´e karşı olan sevgisini herkes biliyor. Bizler Başkanımıza destek olup, onu Bursa´da yalnız bırakmamalıyız."

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00