www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Ret kararı tarihi başarıdır?

?Ret kararı tarihi başarıdır?

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?BM´den çıkan sonuç İsrail ve ABD´nin mağlubiyet, Filistin´in ve İslam âleminin tarihi başarısı ile sonuçlanmıştır. Bu başarı diplomatik başarıdır.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, dernek ziyaretleri kapsamında önceki gün İnegöl Çorum Dernekler Platformunu ziyaret ettiler.

Ziyarete MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Çorum Dernekler Platformu Başkanı Başkanı Mehmet Yurttutan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dernek üyeleri katıldı.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA ÇALIŞIYORUZ

Ziyaret programında bir konuşma gerçekleştiren MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Göreve geldiğimiz ilk günden berivatandaşlarımız ile iç içe olmaya özen gösteren bir teşkilat olmaya son derece özen gösterdik. Genel Başkanımız,bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli´nin talimatları gereği, STK´lar, dernekler,esnaflar ve kamu kuruluşları ile iç içe olarak ilçemizdeki sorunları tespit edip,çözümleri için çaba sarf ediyoruz. Bugünde İnegöl´ümüzün değerli derneklerinden olan, Çorumlular Derneğimizde sizlerle beraberiz. İnegöl gerçekten bir çiçek bahçesi... Bir aşure misali, her güzelliği içinde barındıran muhteşem bir şehir... Çorumlularda bu şehrin güzelliklerinden biri... Sizlerle birlikte olmak mutluluk verici" dedi.

?ABD, TARİHİNDE İLK KEZ BU KADAR YALNIZ KALDI?

BM Güvenlik Konseyi´nde Kudüs için yapılan oylamaya değinen Bedir, ?TV ve gazetelerden aldığımız haberlere göre şuanda BM Güvenlik Konseyi´nde Kudüs için yapılan oylamada ABD tarihinde ilk kez bu kadar yalnız kalmıştır. BM´den çıkan sonuç İsrail ve ABD´nin mağlubiyet, Filistin´in ve İslam âleminin tarihi başarısı ile sonuçlanmıştır. Bu başarı diplomatik başarıdır. Bu başarı İsrail ve ABD´nin yok hükmünde olduğunun kanıtı ve delilidir. Kudüs Türk Milleti´nin ve İslam Coğrafyasının kırmızıçizgisidir,hassasiyetimizdir. Hassasiyetlerimiz üzerinden hamleler yapmaya kalkan ABD, tıpkı 15 Temmuz´da ki gibi yenilmiş ve hezimete uğramıştır" şeklinde konuştu.

?KİNLERİ DURMAK BİLMİYOR?

?Uyanık ve şuurlu olmalıyız? diyerek konuşmasını sürdüren Bedir, ?İsrail ve ABD´nin kini durmak bilmiyor. Türkiye´nin üzerine gelen terör örgütlerine yardım ve yataklık etmesi ile başlayan süreç bugün Kudüs´e kadar uzanmıştır. Ancak Türk milleti yenilmeyecek ve asla pes ettirilemeyecektir. Ekonomik yaptırımlar ile Türkiye´nin gidişatı iyi değil diyerek ABD milletimize zarar veremeyecektir. Reza Zarrap adında bir serseriyi kullanarak ülkemize karşı siyasi hamle yapmaya çalışan ABD artık yalnız başınadır" diye konuştu.

?BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL?

Bedir, ?Vatanımızı bölmeye çalışanlar, milletimizi ayrıştırmaya çalışan ve yeni bir devlet kurma hayali peşinde olanlar elbette var. Var olmasına varda, Türk milletinin şanlı ordusu ve güvenlik güçleride var. Allah´a hamdolsun bu örgütler ile de mücadele sonuna kadar sürüyor. Bu vatan sahipsiz değildir, devlet öksüz değildir, millet güçsüz değildir" ifadelerini kullandı. 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00