RİSK ALINCA POZİSYON VERDİK

RİSK ALINCA POZİSYON VERDİK

Doğugücüspor antrenörü Sait Taşkesen, Gençlergücüspor maçını kazanmak için özellikle son dakikalarda risk aldıklarını, bu riskten dolayı da rakibe pozisyon verdiklerini belirtti.

Taşkesen maç sonunda yaptığı açıklamada: Devrenin son maçı olması ve rakiplerinde birbiriyle maçlarının olmasından dolayı oluşturabileceğimiz puan avantajından dolayı kazanmayı çok istedik. İlk yarı genel anlamda oyun kontrolünü elimizde tutmamıza rağmen pozisyon üretmede sıkıntı yaşadık.Bunda rakibimizin genç oluşu ve mücadele gücünün yüksek oluşuda etkili oldu.

İkinci yarıda aynı istek ve arzuyla başladık.Sadece savunan ve bozan takımlara karşı oynamak isteyen tarafın işi hep zordur bunu biliyorduk. Buna rağmen yine pozisyon üretme adına oyunun sonlarına doğru ciddi riskler aldık. Aldığımız riskler karşısında rakibimize ciddi pozisyonlar verdik.Kazanmayı beklerken mağlup olabileceğimiz bir ortam oluştu.Ve bir puan değerli hale geldi.Rakibimizi yaptığı mücadeleden dolayı tebrik eder bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Bu grupta her puan altın değerinde. İnşallah ikinci devreyle birlikte bir seri galibiyetler yakalayıp yakalar ve kaybettiğimiz puanları telafi ederiz.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00