ROMANLAR SANAT ÖĞRETİYOR

ROMANLAR SANAT ÖĞRETİYOR

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği ve Halk Eğitim Merkezi katkıları ile ritim ve kemankurslarına dernek binasında start verildi.

Keman Öğretmeni Serkan Kurumlu ve Ritim Öğretmeni Gökçan Işın Şahin´in öncülüğündeki düzenlenen kurslar, dernek binasında start aldı.

MÜZİĞE KARŞI YETENEKLİLER

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, ?Bildiğiniz üzere Roman vatandaşlarımızın müziğe karşı bir yeteneği var. Genel olarak Roman kardeşlerimiz de geçimlerini müzisyenlik ile sağlıyor. Müzisyenliğin bizim gözümüzde ayrı bir anlamı var" dedi.

ÖZDEMİR´E TEŞEKKÜR

Halk Eğitim Merkezi´nin Roman vatandaşlar için güzel kurslar açtığını ve dernek için güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Lekesizyiğit, ?Halk Eğitim Müdürümüz Burhanettin Özdemir Beye çok teşekkür ediyorum. Bu kursların açılmasında ciddi emeği oldu. Kurslarımız Keman ve Ritim olmak üzere dernek binamızda başladı" şeklinde konuştu.

KURSLARA DAVET

Son olarak ritim ve keman dersleri almak isteyen vatandaşları dernek binasına beklediklerini belirten Lekesizyiğit, "Ben ilçe vatandaşlarımızı derneğimize davet ediyorum. Keman ve ritim dersi almak isteyen vatandaşlarımız burada eğitim alabilirler" ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07