ROTARYENLERE HALKLA İLİŞKİLER SEMİNERİ

ROTARYENLERE HALKLA İLİŞKİLER SEMİNERİ

İnegöl Rotary Kulübü, dönem görevlerinden olan halkla ilişkiler seminerini Cumartesi günü gerçekleştirdi. Seminere rotary camiasının tanınmış isimleri konuşmacı olarak katıldı.

 

İnegöl Rotary Kulübü’nün dönem içi görevlerinden olan halkla ilişkiler ve risk yönetimi semineri, Cumartesi sabahı 10.00’da Angelacoma Otel’de başlayan seminer, öğleye kadar devam etti. Bursa ve İnegöl Rotary camiasının katıldığı seminere yine rotary camiasının tanınmış isimleri Güneş Ertaş, Yazar Selim Kadıbeşegil ve gurme Nedim Atilla konuşmacı olarak katıldı.

 

Seminer hakkında bir açıklama yapan İnegöl Rotary Kulübü Başkanı Özkan Güriş, “Rotary camiası Bursa kulüplerinin yöneticileri, idarecileri ve üyeleri bugün İnegöl’deler. Risk yönetimleri ve halkla ilişkiler pozisyonlarında konuşmacılarımız bizi bilgilendiriyor. İnegöl Rotary Kulübünün rotary camiasında aldığı bir görev bu. Biz bu göreve talip olduk. 3 konuşmacımız var. Konuşmacılarımızdan biri uluslar arası diğer ülkelerdeki rotary kulüplerinde ilgili olan Başkanımız Güneş Ertaş. Kendisi geçtiğimiz yıl 2440 bölgenin bölge başkanıydı. Bir diğer konuşmacımız ünlü yazar Salim Kadıbeşegil. Şuan çok popüler bir konuşmacı. Nedim Atilla’da Türkiye’nin sayılı gurmelerinden. Rotary camiasında da halkla ilişkiler seminerlerini organize ediyor” dedi.

Rotary kulübünün buna benzer üye geliştirme ve halkla ilişkiler seminerleri olduğunu da belirten Güriş, “Ayrıca rotary vakfı seminerlerimiz var. Bölge bunlar üzerinden bizi görevlendiriyor. Bu yıl bizim payımıza halkla ilişkiler semineri çıktı. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22