RÖVANŞI ALACAĞIZ

RÖVANŞI ALACAĞIZ

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, ligin ilk yarısında berabere kaldıkları Tokatspor’u kendi evinde yenerek rövanşı alacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Mehmet Bulut, dün başlayan Tokat maçı hazırlıklarına ilişkin antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mehmet Bulut’un iddialı açıklamaları, dikkat çekti.

RÖVANŞI ALMAK İÇİN GİDECEĞİZ

Bulut, Tokatspor’ün ligde 1 puan farkla İnegölspor’un üzerinde yer aldığını ve hedefleri olan bir takım olduğunu belirtti. İlk yarıda oynanan maçta berabere kalındığını anımsatan başarılı teknik adam, “İnşallah rövanşı almak için oraya gideceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da kısa sürede takıma uyum sağladı. Tabi ki Çağdaş’ın bir takım antrenman eksikleri var. Birkaç haftaya o da hazır olacaktır. Futbolcularımızın antrenmandaki arzu ve istekleri gayet iyi. İnşallah o arzu ve istek Tokat’ta sahaya yansır ve arzu ettiğimiz sonucu alırız” dedi.

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Hücum futbolundan ödün vermeyeceklerini de vurgulayan Mehmet Bulut, şöyle devam etti: “Tokat’a galibiyet için gideceğiz. İçeride, dışarıda zaten hep hücum futbolunu düşünen, yenmek için sahaya çıkan bir takımız. İnşallah orada da öyle olacak. Saha şartları da iyi olursa inşallah 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum.”dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07