SAADET ORDUSU YOLLARA DİZİLDİ

SAADET ORDUSU YOLLARA DİZİLDİ

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatından 2 bin kişilik bir ekip, Bursa´nın ana arterleri üzerinde belirli aralıklarla dizilerek Saadet Partisi bayrağı salladılar.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü,kendilerine karşı ulusal medyada büyük bir ambargo uygulandığını belirterek, ?Bizler de bu ambargoyu delmek için böyle bir çalışma modeli başlattık. Aynı çalışmayı İnegöl´de de geçtiğimiz seçimlerde gerçekleştirmiştik. Bugün de Bursa´mızda yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla bu aksiyonu gerçekleştiriyoruz. İnegöl´den ise 300 kişilik bir ekiple iştirak ettik. Şu anda Nilüfer Görükle´den Kent Meydanına, Mudanya yolunda, Panayır Mahallesi´nden Kent Meydanına, Kestel´den Kent Meydanına kadar tüm ana arterlerde bu faaliyeti icra ediyoruz? dedi.

 

?TRT´Yİ YSK´YA ŞİKÂYET ETTİK?

Her gün ulusal medyanın sadece ve kasıtlı olarak 4 partiyi gösterdiğini belirten Sütçü, ?Bununla ilgili olarak özellikle devlet televizyonu olan TRT hakkında Yüksek Seçim Kuruluna şikâyette bulunduk. Seçim çalışmaları başladığından beri bizimle ilgili haberlerin toplam saniyesi 5 dakikayı geçmemiştir. Ancak bizim vergilerimizle çalışan TRT, AKParti´nin bir mitingi veya başka bir programı olduğu zaman bırakın haber yapmayı, üç kanalı ile birlikte canlı yayına geçmektedir. Bu adaletsizliği bizler ancak kendi imkânlarımızla teşkilatımızın gücüyle yıkmak durumundayız? şeklinde konuştu.

 

AMBARGOYA MARUZ KALIYORUZ

Aynı gün İstanbul´da, AKParti ile aynı zamanda Saadet Partisi´nin de miting gerçekleştirdiğini belirten Ertan Sütçü,?Akşam televizyonları açın. Zaten AKParti mitingi o kadar taşıma ve zorlama olmasına rağmen fiyasko olmuştur. Sayısal çoğunluksa bizde var. Coşku, heyecan bizde var. Ancak gel görelim akşam televizyonda AKParti var CHP, MHP ve HDP var ama Saadet yok. Varsa da mitingden iki insan görüntüsü veya sadece sahne kısmı çekilerek verilmiş 20 saniyelik haber var. İşte böylesine bir ambargoya maruz kaldığımız bu günlerde böyle bir çalışmayı tekrar etmek zaruri olmuştur? diye konuştu.

 

SÜTÇÜ´DEN YEREL BASINA TEŞEKKÜR

Konuşmasının sonunda yerel basına da teşekkür eden Ertan Sütçü,?Yerel medyamız bizlerin her zaman yanında yer aldı. Allah razı olsun sizlerden. Çağırdığımız zaman, hatta bazen yoğunluktan atladığımız programlarımızda bile bizden önce davranarak geliyorsunuz. Ulusal bazda fazla etkisi olmasa da, haykırdığımız gerçekleri, sizler aracılığıyla İnegöl halkımıza duyurabiliyoruz. Ben tekrardan yerel basınımızın kıymetli mensuplarına teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07