www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Saadet Partisi İddialı

Saadet Partisi İddialı

2019 yerel seçimlerinin iddialı partilerinden biri de Saadet Partisi. 1994 yılında ilk kez Refah Partisi ile İnegöl Belediyesi´ni kazanan milli görüş hareketinin bugünkü temsilcisi Saadet Partisi´nde İnegöl Belediye başkanlığına aday gösterilebilecek sürp

Geçmişte Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi ile temsil edilen Milli görüş hareketinin bugünkü temsilcisi olan Saadet Partisi, 2019 yapılması planlanan yerel seçimlerde yine iddialı? 2004 ve 2009 yıllarında yapılan yerel seçimlerde İnegöl´de 2´inci parti olan Saadet Partisi, bu kez kazanmak istiyor.

Saadet Partisi´nde belediye başkanlığına gösterilecek adaylar arasında geçmişte ilçe başkanlığı, meclis üyeliği, parti yöneticiliği yapmış isimlerin yanı sıra, milli görüş hareketine gönül vermiş sürpriz isimlerde bulunuyor.

İşte o isimler?

Hasan Eroğlu

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı olan Hasan Eroğlu, Saadet Partisi´nin 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilebilecek muhtemel isimlerin başında geliyor. Siyasi geçmişi Refah Partisi´ne dayanan Hasan Eroğlu, geçmişte partisinin milletvekili adayı olmuştu. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Hasan Eroğlu, ülkenin ve ilçemizin problemlerini yapıcı bir üslupla dile getiren bu nedenle takdir edilen siyasetçilerinden biri.

Bahri Urgun

Saadet Partisi´nin 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilebileceği isimlerinden biri de eski ilçe başkanlarından Bahri Urgun. Bahri Urgun, Refah Partisi´nden bugüne milli görüş hareketini temsil eden Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi´nde çeşitli görevlerde bulundu. Saadet Partisi İlçe başkanlığı döneminde yerel sorunlara getirdiği çözüm önerileri ile dikkat çeken Urgun, Yavuz Uğurdağ başkanlığındaki İTSO yönetiminde sayman olarak görev yapıyor.

Ertan Sütçü

Saadet Partisi´nin 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilebilecek isimlerinden biri de Ertan Sütçü. Milli görüş hareketinin temsil ettiği partilerde çeşitli görevlerde bulunan Ertan Sütçü, ilçe başkanlığı görevinin ardından İl Başkanlığında görev aldı. Bir dönem beden eğitimi öğretmeni olarak ilçemiz gençlerine hizmet veren Sütçü, Şavşat kökenli olup, İnşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

Özgür Öztürk

Yüksek Mimar ve Mühendis olan Özgür Öztürk, 2009-2014 yılları arasında belediye meclis üyeliliği yaptı. İnegöl´ün sorunlarını bilen ve çözümlerine de teknik olarak vakıf olan Özgür Öztürk, Saadet Partisi´nin 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerinde aday gösterilmesi muhtemel isimlerden biri. 

Nurettin Uşak

Saadet Partisi´nin İnegöl Belediye Başkanlığı adaylığı için ismi geçenlerden biri de Nurettin Uşak. Milli Görüş hareketine gönül vermiş bir ailenin ferdi olan Nurettin Uşak, inşaat Mühendisi olarak uzun yıllar İnegöl OSB´de Bölge Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Şuan Kestel Organize Sanayi Bölgesi´nin müdürü olan Nurettin Uşak, milli görüş camiasında ismi en çok konuşulan isimlerinden biri olarak göze çarpıyor.

 

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25