www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAADET PARTİSİ ÜÇ ADAYINI AÇIKLADI

SAADET PARTİSİ ÜÇ ADAYINI AÇIKLADI

31 Mart seçimlerinde İnegöl Belediye Başkanı olarak Hasan Eroğlu´nu açıklayan Saadet Partisi,üç belediye meclisi üyesi adayını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram, ?Öncelikle hoş geldiniz, Cenab-ı Allah ülkemiz için hayırlı ve güzel günleri önümüze koysun ve bunu yapacak kadrolarında iş başına gelmesini nasip etsin. Tabi hadise sadece dua etmekle cereyan etmiyor, böyle bir şey duaya uygun olmaz. Mücadelenin içinde yer almak o azmi göstermek lazım. Şu anda o azmi gösteren insanlar topluluğuyla birlikteyiz. İnegöl´ ün cepsiz ceketlisini belirledikten sonra bugün onunla birlikte çalışacak olan 3 tane kardeşimizi daha açıklayacağız. 31 Mart akşamında oluşacak tabloyla da inşallah İnegöl´ ü ve İnegöllüyü rahatsız eden bütün sorunları çözmek için bu büyük mücadelenin içerisinde hep birlikte yer alacağız? dedi.

?ZAMAN CEPSİZ CEKETLİYLE BERABER YOL YÜRÜYECEKLERİ TAKDİM ETME ZAMANI?

Fikret BAYRAM, ?Peki bundan sonra hayra vesile olmak için kimlerle yol yürüyeceğiz? Dediğimiz gibi hakkında en ufak bir şayanın bulunmadığı, olumsuz bir cümlenin sarf edilemediği, herkesin güzel duygularla anlattığı Hasan Eroğlu başkanımızla yola çıktık. Şimdi zaman, İnegöl´ ün cepsiz ceketlisiyle yol yürüyecek olanları takdim etme zamanıdır? dedi. Bayram, konuşmasının devamında belediye meclisi adayı olarak şu üç ismi açıkladı; Şentürk Aktan, Hüseyin Kocabey ve Ramazan Yılmaz. İsimleri açıklanan adaylar tek tek söz alarak hizmete ve göreve hazır olduklarını, Hasan Eroğlu´nun bu zorlu seçim sürecinde her zaman yanında olduklarını ve 94 ruhunu yaşatmak için belediye meclisine talip olduklarını belirttiler.

ŞENTÜRK AKTAN KİMDİR?

Ardahan´ın Posof ilçesinde 1974 yılında doğan Aktan, ilkokulu Posof İlköğretim Okulu´nda okudu. Lise eğitimi ve meslek eğitimini İnegöl Endüstri Meslek Lisesi´nde tamamladı. Şentürk Aktan, Alanyurt Ardahanlılar derneği kurucu başkanıdır ve iki dönem başkanlık yönetiminde yer almıştır. Kocatepe Spor Kulübü´nde 3 sene başkan yardımcılığı ve genel kaptanlık yapmıştır. Aktan Yapı İnşaat firmasının işletme sahibi olan Aktan, evli ve üç çocuk babasıdır.

HÜSEYİN KOCABEY KİMDİR?

Hüseyin Kocabey 1967 yılında İnegöl´ün Söke Köyü´nde doğmuştur. İlkokulu Gazipaşa İlköğretim Okulunda, ortaokul ve lise eğitimini İnegöl İmam Hatip´te tamamlamıştır. 30 yıldır İnegöl´de esnaflık yapan Kocabey, Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Evli ve üç çocuk babasıdır.

RAMAZAN YILMAZ KİMDİR?

Ramazan YILMAZ, 1978 Yılında İnegöl´ün Kayapınar Köyü´nde doğmuştur. İlkokulu Kayapınar İlkokulu´nda, ortaokulu Yeniceköy Ortaokulu´nda liseyi Dört Çelik Meslek Lisesi´nde okumuştur. 14 yıldır iç dekorasyon işi yapan Yılmaz İGİAD üyesidir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01