SAADET PARTİSİ 2. TURA BAŞLADI

SAADET PARTİSİ 2. TURA BAŞLADI

Belediye Başkan adayını 5 ay önce açıklayan Saadet Partisi, ikinci tur ziyaretlerine başladı. SP Belediye Başkan adayı Salih Berber ve meclis üyesi adayları, ikinci defa Bayburtlular Derneği'ni ziyaret edip projelerini de açıklamaya başladılar.

Seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Saadet Partisi, ilk ziyaret turunun ardından şimdi de Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla ikinci tur ziyaretlere başladı. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, meclis üyesi adaylarıyla birlikte önceki akşam Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti.

 

KACIR’DAN BERBER’E ÇİÇEK

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan dernek başkanı İskender Kacır, “Ülkemiz seçim atmosferine girmiştir. Bu manada kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Kacır, konuşmasının ardından Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber’e çiçek takdim etti.

 

İSTİŞAREMİZİ YAPTIK, ŞİMDİ PROJELERİ AÇIKLIYORUZ

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Salih Berber ise 5 ay içinde ikinci kez Bayburtlular Derneğini ziyaret ettiklerini söyledi. Salih Berber “Gece gündüz çalışıyoruz, derneklerimizi ziyaret ediyoruz, köylerimizi ziyaret ediyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. İlk ziyaretimizde istişare yaptık. İkinci ziyaretimizde ise projelerimizi açıklıyoruz. Bütün projelerimizi kitapçık olarak zaten derneklerimize ulaştıracağız” dedi.

 

BEYAZ MASADAN SONRA BEYAZ ARAÇ

Daha önce yaptıkları ziyaretlerde en çok şikayet edilen konunun yöneticilerin kimseye danışmadan iş yapması olduğunu hatırlatan Salih Berber, “Biz bu konu üzerinde çalıştık ve seçim araçlarımızda; birlikte yaşıyoruz, beraber yöneteceğiz dedik. Biz bunu projelendirdik. Biliyorsunuz Refah Partisi döneminde belediyelerde beyaz masa vardı. Belediyeye gelen vatandaş muhatap buldu, işini görmüş oldu. Beyaz masa bir Milli Görüş projesidir. Biz çıtayı yükselttik. Beyaz masa belediyeye gelene hizmet ediyordu. Ya belediyeye gelemeyen vatandaşa ne yapacağız. İşte biz çıtayı yükselttik ve beyaz araç projesini gerçekleştireceğiz. Beyaz araç belediyeye gelemeyen vatandaşın ayağına belediyeyi götürecek” diye konuştu. 

 

BEYAZ ARAÇTA NE OLACAK?

Beyaz araç projesi hakkında detaylı bilgi de veren Salih Berber, şöyle konuştu: “Belediyeye gelemeyen vatandaş için içinde bilgisayar ve internet bağlantısı olan araçla mahallelerimize, sitelerimize ve köylerimize, hatta evlerimize ulaşacağız. Bu aracımız beyaz renkte özel olarak hazırlanacak. Daha önceden ilan edildiği tarihte mahallemize gelecek, içinde bazen meclis üyesi, bazen de belediye başkanı olacak. Müdürler de olacak ve vatandaşımızın derdini dinleyip sorunlara çözümler oluşturacağız” şeklinde konuştu.

 

ÜCRETSİZ BEYAZ HAT PROJESİ

Hem internet ortamında, hem de telefonla belediyeye ücretsiz bir şekilde ulaşılacağını da ifade eden Salih Berber, “7 gün 24 saat açık olacak bu hatla birlikte istediğiniz zaman, bir yere gitmeden sadece bir telefonla hizmetlerden yararlanacaksınız” dedi.

 

BEYAZ NOKTA PROJESİ

Salih Berber, şehrin belli noktalarında özel olarak hazırlanan bürolarla vatandaşlara hizmet sunacaklarını da vurgulayarak şöyle devam etti: “Belli gün ve saatlerde şehrin belli noktalarında veya mahallelerde belediye hizmetlerini vatandaşların ayağına getirerek hizmetler sunacağız. Vatandaşımız belediye dediği anda her yerde belediyeyi bulacak. Hizmeti vatandaşın evine, sokağına mahallesine köyüne getireceğiz.”

 

“HALK MECLİSLERİ KURACAĞIZ”

Belirli periyotlarla halk meclisleri kurarak vatandaşa hesap vereceklerini söyleyen Salih Berber “Belirli dönemlerde halk meclisleri kuracağız. Bu meclislerde vatandaşımıza hesap vereceğiz. Kimin işi görüldü, kimin işinde problem çıktı, hangi memur sıkıntı yaptı. Vatandaşa kendimizi denetleteceğiz. Allah rızası için hizmetler sunan Milli Görüş belediyelerindeki hizmetlerimizin kaliteleri, bu şekilde daha da artacak. Zamanında Milli Görüş belediyelerinde ‘Rüşvet alanda verende melundur’ tabelaları asmıştık, şimdi belediyeyi kazandığımız zaman hiçbir vatandaşımız benden işimin görülmesi için gayri ahlaki bir para istendi diyemeyecek inşallah. Biz bunun takipçisi olacağız ve vatandaşımıza hesap vereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Salih Berber’in açıklamalarının ardından belediye meclis üyeleri kendilerini dernek üyelerine takdim tanıttı.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54