Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Salih Berber;İNEGÖL’ÜN KÖYLERİNE İPOTEK KONMUŞ

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Salih Berber;İNEGÖL’ÜN KÖYLERİNE İPOTEK KONMUŞ

Seçim ziyaretleri kapsamında Allegro Mobilya Firmasının çalışanları ile bir araya gelen Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Salih Berber, Türkiye’de aileyi çocuklardan koparan bir sistem uygulandığını belirterek, “Babanın getirdiği yetmiyo

12 Haziran genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayları Salih Berber, Necmettin Çamlıdere ve Ertan Sütçü; dün İlçe Başkanı Bahri Urgun ve ilçe teşkilatı ile birlikte Allegro Mobilya firmasını ziyaret etti. Öğle molasında gerçekleştirilen ziyarette firma çalışanları ile birlikte yemek yiyen SP heyeti, 12 Haziran seçimlerinde de destek istediler.

Kişilere Değil Sisteme İhtiyaç Var

İlk olarak konuşan İlçe Başkanı Bahri Urgun, Türkiye’de manevi ve ahlaki problemlerin olduğunu ifade ederek; “Bunun ortadan kaldırılması için kişilere değil sisteme ihtiyaç var. İşte bu sistem de Milli Görüş sistemi. Milli Görüşün temsilcisi olan milletvekili adaylarımız sizleri temsil etmek için Meclis’e gidecekler. İnşallah Türkiye’de yaşanan aksaklıklara dur deme zamanı gelmiştir” diye konuştu.

Aile Huzurumuz Bozuldu

Firma çalışanları ile yapılan toplantıda bir konuşma yapan milletvekili adayı Salih Berber, dev firmalara karşı yerli üreticilerin zor durumda olduklarını söyledi. 1 maaşın daha önce 4-5 kişilik aileler için hesaplandığını ancak şimdi bir maaşın bir aileye yetmediğini dile getiren Berber, “Vergiler ve faiz yükü işletmelerimizi ve çalışanlarımızı inim inim inletiyor. Çocuklarımıza bilgisayarlar alıyoruz, evlerine internet bağlatıyoruz. TV’nin, internetin, bilgisayarın girdiği evde aile huzuru sağlanamıyor. Suça itilen çocukların sayısı her geçen gün artıyor. Boşanmalar artıyor. İnegöl’deki son 1 ay, Türkiye’de 1 gündeki olaylara bakınız. Kaçanlar, kaçırılanlar, ırzına geçirilenler… Çöplüklerden, ormanlardan cesetler çıkıyor. Neden bir maaşımızla ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldik? Neden aile huzurumuz bozuldu? Bunun temel sebebi bitmiş tükenmiş Hıristiyan, Yahudi kültürünü transfer etmemizden dolayıdır. Ne kadar Avrupalıyız o kadar bozuluyoruz, o kadar huzursuz hale geliyoruz” dedi.

Salih Berber, aileyi çocuklardan koparan bir sistem uygulandığını ifade ederek; “Anneler çalışmak zorunda bırakılıyor. Onlar ne yapsın ki, yetmiyor. İnegöl’ün köylerine ipotek konulmuş durumda. Kazandığımız, çalıştığımız faiz düzeni içerisinde faize gidiyor” diye konuştu.

Gümbür Gümbür İktidara Geliyoruz

Osmanlı’ya hasta adam isminin takılması gibi şimdi de Türkiye’ye siz hastasınız dediklerini kaydeden Berber; “Batı dünyasının inançlarına göre; diğer inanç sahipleri köle, hizmetçi; kendilerini ise efendi olarak tanımlıyorlar. Şimdi bize diyorlar ki, siz hastasınız. Osmanlının son döneminde dedikleri gibi. Size reçete veriyoruz diyorlar ve AB yasalarını dayatıyorlar. Bakın zinayı suç olmaktan çıkartıyorlar. Saadet Partisi olarak diyoruz ki, bizim milli ve manevi değerlerimiz var. Onları korumak zorundayız. İktidara geldiğimizde Erbakan hocamızın yaptığı gibi havuz sistemini kuracağız. Tüm ücretlere yüzde 50 zam yapacağız. Siz TV’lerin göstermemesine bakmayın. Biz onların hortumlarını keseceğiz bunu bildikleri için bizi göstermiyorlar. Gümbür gümbür iktidara geliyoruz. Biz şimdiki iktidardaki arkadaşlarımızın da kötü niyetli olduğunu söylemiyoruz. Ama ters yöne girdiler. Biz gerekirse AK Parti ile koalisyon da kurarız. Çok ağır bir yükün altına girdiler. Bu ağır yükü onların sırtından alalım. O kardeşlerimizi de kurtaralım. Bu gün bakıyoruz, her kesimden insan Saadet Partisi diyor. Dağdaki insanlar da meyhanedeki insanlar da Saadet diyor. Saadet herkesin çaresidir” diye konuştu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24