SAADET PARTİSİ GÜZELLİKLER GETİRECEK

SAADET PARTİSİ GÜZELLİKLER GETİRECEK

Dün İnegöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, “İnegöl’ümüzün güzel günlere kavuşması için gayret ediyoruz” dedi.

 

30 Mart yerel seçimleri için 5 buçuk aydır sahada olan ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, dün İnegöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve meclis üyesi adaylarının katıldığı ziyarette hastalara acil şifalar dilendi. SP teşkilatı hastane personeline de hayırlı günler dileklerini ilettiler.

 

SAADET PARTİSİ GÜZELLİKLER GETİRECEK

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara çiçek dağıtan Salih Berber, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: “Şuanda hastanemizi ziyaret ediyoruz. Hasta kardeşlerimiz geçmiş olsun dileğinde bulunuyor, çalışan kardeşlerimize de hayırlı günler dileğinde bulunuyoruz. İnşallah 5 buçuk ay süresince oluşturduğumuz güzel hava hastalarımıza da şifa olur. İnegöl’ümüzün güzel günlere kavuşması için gayret ediyoruz. Tüm hasta kardeşlerimize hayırlı şifalar, sıkıntıda olan kardeşlerimize kolaylıklar diliyoruz. İnanıyoruz ki Saadet Partisi güzellikler getirecek.”



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00