Saadet Partisi Milletvekili Adayı Necmettin Çamlıdere;AK PARTİ’Yİ DİNLENDİRMEYE GELİYORUZ

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Necmettin Çamlıdere;AK PARTİ’Yİ DİNLENDİRMEYE GELİYORUZ

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Necmettin Çamlıdere, iktidarın 12 yaşındaki çocukların Kuran eğitimi alması için zaman bulamadığı bahanesine sığındığını öne sürerek, “Ama AB istedi diye zinayı bir gecede suç olmaktan çıkartabiliyorsunuz. Hatta Avr

Saadet Partisi adayları İnegöl’ü karış karış gezerek, seçmenle bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe Başkanı Bahri Urgun, İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Bayraktar milletvekili adayları Necmettin Çamlıdere ve Ertan Sütçü, Belediye Meclis Üyesi Özgür Öztürk ve partililerden oluşan grup Mobilya Sanayi Kalender Caddesi üzerinde bulunan esnafı gezerek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve seçimlerde destek istedi.

İşlerin İyi Olmadığı Aşikar

Ziyaretler esnasında açıklama yapan milletvekili adayı Necmettin Çamlıdere, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Yoğun bir şekilde geziyoruz. Gezdiğimiz her yerde farklı farklı sorunlarla karşılaşıyoruz. TV’lerde işlerin çok güzel olduğunu, ekonominin iyi olduğunu anlatsalar da sahaya indiğimizde bunların doğru olmadığını görüyoruz. İşlerimiz çok iyi diyen arkadaşlarımızla konuştuğumuzda da şunu görüyoruz; 12-16-18 ay vadeli çeklerle iş yaptıklarını görüyoruz. 96’lı yılları tekrar yaşamak ister misiniz deyince inanın uykudan uyanmış gibi sarsılıyorlar. Ah diyorlar o yıl. Biz o yıl ki kazandıklarımızla ayaktayız diyorlar. Bir esnafımız o yıllarda kazandığım evleri satarak ayakta duruyorum, geçenlerde son daireyi sattım dedi. Biz de kendisine dedik ki sabırlı ol. 12 Haziran’da Saadet iktidarında sattıklarını geri alacaksın” dedi.

Bu Ülkede Zengin Daha Zengin Fakir Daha Fakir Hale Geliyor

Ülkemizde sorunların temelinde yatan gerçeğin adaletsiz gelir dağılımı olduğunu ifade eden Çamlıdere, “Bu ülkede zengin daha zengin fakir daha fakir hale geliyor. 10 yıldır bu böyle Avrupa Birliği ve IMF politikalarının sunucu bu.  2002’de 8 olan dolar milyarder sayısı, 2011’de 38’e yükseliyor. Üniversite mezunu olan ama işsiz gezenlerimizin sayısı da arttı. Bu durum üniversiteye gitmeye hazırlanan gençlerimizin moralini bozuyor. Gençlerimiz okuyup iş bulamamaktan korkuyor. Bunların çözümü için Saadet Partisi İktidarına, Milli Görüş politikalarına her zamankinden daha büyük ihtiyaç var. 630 TL asgari ücret alınan bir ülkede insanların geçinmesi kolay değil, 630 TL’ye muhtaç insanlar da var. İş bulayım da 630 TL’ye çalışırım diyenler de var” dedi.

Saadet Olarak Gümbür Gümbür Geliyoruz

Çamlıdere, AK Partili bir milletvekili adayının ‘Türkiye’nin o kadar çok problemi var ki, 12 yaşındaki çocukların Kuran eğitimi alması için zaman bulamadık’ sözlerine tepki göstererek, “Buna vakit bulamadınız da AB istedi diye zinayı bir gecede suç olmaktan çıkartabiliyorsunuz. Gay ve homoseksüel kulüplerin kurmasına Meclis izin verdi. Buna da zaman buldular. Mecliste kabul edilen yasa tasarısı uyarınca, medeni kanun evliliği bundan böyle bir erkek ile bir kadın arasındaki bir müessese olarak değil iki kişi arasındaki bir müessese olarak tanımlandı. Yani iki erkek veya iki bayan evlenebilecek. Bu Avrupa’da var ama burası Türkiye. Bizim 250 bin şehidimiz bunun için ayaklanmaz mı? Bunları yapmaya vakit buldunuz da Kuran Kursu, İmam Hatip, başörtüsü sorunu için vakit bulamadınız. Siz yorulmuşsunuz, biz bunu anlıyoruz. Onun için de biz sizi dinlendiremeye geliyoruz. Saadet olarak gümbür gümbür geliyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07