"Saadet'i mecliste görmek isterim"

Saadet Partisi Bursa Milletvekili adaylarını ağırlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Temennimiz ve arzumuz tek başına iktidar olmak, ama çok samimi olarak, Saadet Partisi'nin de TBMM'de temsil edilmesini arzu ediyoruz."dedi.

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Özgür Öztürk  ile İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE İZLİYORUZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Protokol ziyaretleri çerçevesinde Kaymakamımızı ziyaret ettik. Daha sonra Başkanımızı ziyaret için randevu istedik ancak İtalya'da olması hasebi ile bugüne randevu nasip oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizleri kabul etti. Kendisi zaten eskilerden beri birlikte olduğumuz bir kardeşimiz, çalışmalarını takdirle izliyoruz. Şuanda önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere farklı bir ortamda giriyoruz. Bu da Saadet Partisi'nin bir ittifak yaparak şuandaki bütün hesapların yeniden yapılması gereken bir ortama taşıdı bu ortamı. Özellikle İç Anadolu'da, İstanbul ve Ankara'da kerhen farklı partilere oy veren bu taban insanların bu ittifak dolayısıyla çok yakından takip ettiğimiz sosyal medya üzerinde ciddi teveccüh gösterdiklerini görüyoruz. Bu yüzden bu ittifakın tuttuğuna inanıyoruz. Zaten ittifak yukarıdan önce tabanda yapıldı, yukarısı bu tabanın isteğine sadece cevap verdi, masaya oturdu. İnşallah bu ittifakın meclise girmesiyle meclisteki durum da değişecektir. Kısır çekişmeler, şahıslar üzerinden yapılacak siyaset sona erecek, tamamen sistem üzerinde özellikle ekonomi ve dış politika konularında Saadet Partisi'nin Milli Görüş çizgisinde ortaya koyduğu çözüm yolları iktidar olan partiye yol gösterecek, kendisinin iktidar olması durumunda da Milli Görüş çizgisindeki politikalarını orada tüm milletimize geçmişte olduğu gibi milletimize o günleri tekrar yaşatma imkânı bulacak. İlçe halkımızı hürmet ve muhabbetle selamlıyor, Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 GEÇMİŞTE BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTILAR

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Çıktıkları yolda kendilerine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Siyaset uzun soluklu bir süreç. Saadet Partisi ve onun değerli lideri merhum Erbakan, ülkemiz için gerçekten önemli işlere imza atmış ve bu çileli yolda yüzde 2-3'lere düşmüş olmasına rağmen her şeyi sil baştan düşünmüş ve hedefler koymuş önemli bir partidir. Bizim tanıdığımız, bildiğimiz ağabeylerimiz ve arkadaşlarımızdır. Özgür Öztürk arkadaşımız zaten İnegöl Belediyesi'nde 2009-2014 aralığında beraber çalıştığımız bir kardeşimiz. Hakeza İsmail Özdemir ağabeyimiz de yıllardır İnegöl'de ticaret yapan ve birçok konularda öncülük etmiş değerli bir arkadaşımızdır. Çıktıkları yolda kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Siyaset nasip işi, kısmet işi. Merhum Yazıcıoğlu'nun emaneti olan BBP ile oluşturdukları koalisyonun muhakkak Anadolu insanında bir sinerjisi olacaktır. O noktada beklentilerinin olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. İnşallah düşledikleri oranda olur. Vatandaş olarak da acizane görüşüm ve kanaatim inşallah memleketimiz koalisyonlu günlere kalmadan tek başına iktidar olan bir dönemle idare olur. Temennimiz ve arzumuz budur, ama çok samimi olarak da Saadet Partisi'nin de TBMM'de temsil edilmesini arzu ediyoruz. Geçmişte yaptıkları başarılı çalışmalarla, yapıcı muhalefetle bunu ortaya koydular. Biz İnegöl Belediye Meclisi'nde de aynı şeyi yaşadık. Sürecin kendileri, siyasi partilerimiz ve ülkemiz hakkında hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün 3 ayların başlangıcı. Bu vesile ile de tüm ilçe halkımızın 3 aylarını tebrik ediyorum. İnşallah böyle hayırlı bir günde bu ziyaretler hayırlara vesile olur. Siyaset çok büyük fedakârlık gerektiriyor. Bu fedakârlığa talip oldukları için kendilerini yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

 Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Saadet Partisi heyeti tarafından Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çiçek takdiminde bulunuldu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24