www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAADETLİ ADAYLAR PAZARCILARLA BULUŞTU

SAADETLİ ADAYLAR PAZARCILARLA BULUŞTU

1 Kasım Genel Seçimlerine kısa süre kala çalışmalarına hız veren Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayları, sabahın erken saatlerinde Pazartesi Pazarı´nı ziyaret ederek esnaflarla istişarelerde bulundular.

 

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Özgür Öztürk, Fahrettin Bayraktar ve Hasan Eroğlu yeni haftaya Pazartesi Pazarı´ndaki esnaf ziyareti ile başladı.

 

KISA SÜREDE DAHA FAZLA SEÇMEN

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren ve 3 milletvekili adayı ile sahada vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi´nde, ilçe teşkilatı da adaylara büyük destek veriyor. Bu kapsamda oluşturulan farklı gruplar farklı bölgelerde çalışma yaparak kısa sürede daha fazla seçmene ulaşılması planlanıyor.

 

GÜNÜN EN ERKEN ZİYARETİ

SP Bursa Milletvekili Adayları Özgür Öztürk ve Hasan Eroğlu, dün sabah saatlerinde Pazartesi pazaryerine giderek pazar esnafıyla istişarelerde bulundular. Henüz Pazar kurulmadan yapılan ziyarette esnaflara hayırlı iş temennilerinde bulunan Milletvekili adayları partilerine destek istediler.

 

İLYAS TONGÜÇ İNEGÖL´DE

Ayrıca Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı İlyas Tongüç´ün, ?Yüreğinin Sesini Dinle Saadet´i Duyacaksın? programı kapsamında bugün saat 19.30´da Osmanlı Sarayı´nda Saadet Partisi İlçe Teşkilat mensupları ile bir araya gelerek seçim öncesi istişarelerde bulunacağı ifade edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19