www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Saadetli gençler sahaya indi

Saadetli gençler sahaya indi

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı gençlik kolları önceki gün İnegöl belediyesinin ?İnegöl´ü seviyoruz, Birlikte temizliyoruz? etkinliğine sessiz kalmadı.

Düzenlenen etkinlikle alakalı açıklamada bulunan Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Akyüz; ?Dünyanın birçok ülkesinde uygulanan ?Lets Do it? sloganıyla gerçekleştirilen temizlik eylemleri kapsamında birçok olumlu sonuç alındığını gördük.Temizlik konusunda farkındalık oluşturmak ve temizliği toplumsal bir görev olarak tabana yaymak adına bu proje ?İnegöl´ü seviyoruz, Birlikte Temizliyoruz? sloganıyla İnegöl Belediyemiz tarafından bugün icra edildi. Bu anlamda bu projeye katkı sunan belediyemizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı taktir ediyor, tüm hayırlı hizmetlerin her zaman takipçisi olacağımızı deklare ediyoruz.Bizler de Saadet İnegöl Gençliği olarak bugün Gençlik Kolları binamızın önünü temizleyerek bu farkındalığa katkımızı koyuyoruz.Çünkü bizler Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak Prof. Dr. Necmeddin Erbakan´ın da belirttiği gibi ?Hayra Motor, Şerre Fren olmalıyız? düsturu ile çalışıyor ve bu ilkelerimiz uğrunda mücadele veriyoruz.? Dedi

Bu Çöpler Hepimizi Rahatsız Ediyor

Akyüz devamında ise; ?Şüphe yok ki Yüce Allah temizdir, temizliği sever. İkramı boldur, ikramı sever. Cömerttir, cömertliği sever. Artık evlerinizin çevresini temiz tutun.? Hadis-i Şerifide bizlere temizliğin dinimizce de ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Belediyemizce belli bir süredir yürütülmeye çalışılan farkındalık çalışmalarının yanında, çöp konteynerlerinin sayılarının arttırılmasının, çöplerin zamanında toplanmasının da önemli olduğunu düşünüyoruz. Yine bizler bugün İnegöl´deki çer, çöp, çekirdek kabuğu, plastik şişe gibi çevremizi kirleten atıkları süpüreceğimiz gibi;  iffetsizlik, sözünde durmamak, adil olmamak, zan, gıybet ve kusur aramak, iftira etmek, yalan söylemek, kibirli olmak, cimrilik, israf etmek, cana kıymak, gösteriş, riya, içki içmek, kumar oynamak, zina ve fuhuş, fesat çıkarmak, haset etmek, alay etmek, haksız kazanç ve rüşvet gibi inançlı hiçbir insana yakışmayan bu kötü alışkanlıkları da süpürüp kurtulacağımız gün olmasını temenni ediyoruz. Çünkü biz Milli Görüşçüler 1994 yılında devraldığımız belediyelerin borçlu olması ve belediyelerin temizlik çalışanlarının biriken maaşlarından dolayı grevde olduğundan; İnegöl´ümüzde sokak ve caddeleri yıkayıp temizlerken ?İnsanların en hayırlısı İnsanlara faydalı olandır? Hadis-i Şerifince aynı zamanda halk nezdinde de en hayırlı işleri yapmaya çalışıyorduk.Dağlar, plajlar, yol kenarları, parklar, tarihi ören yerleri. Kısacası bu memleketin dört bir yanında gördüğümüz çöpler hepimizi rahatsız ettiği gibi, az önce yukarıda belirttiğimiz ahlaksızlık ve fuhşiyatın da toplumun tüm kesimlerini rahatsız etmesi gerektiğini tekraren hatırlatıyoruz.Sözlerimizi sonlandırırken böyle hayırlı bir hizmete öncülük eden İnegöl Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sn. Alper Taban´a teşekkürlerimizi sunuyor, yapacakları tüm çalışmaların yakından takipçileri olacağımızı belirtiyoruz.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02