www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Saadetli gençler müftüyü ziyaret etti

Saadetli gençler müftüyü ziyaret etti

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, İnegöl Müftüsü Bayram Canbey’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akdağ, bir ay önce göreve başlayan Müftü Bayram Canbey’e çalışmalarında başarılar diledi. Akdağ konuşmasında, İnegöl Müftülüğünün Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle gerçekleştirdiği programlara değinerek, “Böyle önemli bir haftanın, sadece bir günlük faaliyetler yerine Müftülüğümüzün yaptığı gibi faaliyetlerin haftaya yayılması çok isabetli olmuştur. Gerek hafta başında İshakpaşa Camii Külliyesinde gerçekleştirilen program, gerekse de geçtiğimiz akşam Sani Konukoğlu Camiinde yapılan program İnegöl halkı için çok faydalı olmuştur. Arzumuz bu tür programlarda genç arkadaşlarımızı daha yoğun görebilmektir. Bizler bu tür programların her zaman katılımcısı ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İnegöl Müftüsü Bayram Canbey ise gerçekleştirilen ziyaretten ötürü çok memnun olduğunu belirterek, “Böyle genç kardeşlerimizin bizleri ziyaret etmesi, programlarımıza destek vermesi çok güzel. İnşallah bu tarz programlarımız devam edecektir. Ben de sizlere gerek mesleki hayatınızda, gerekse eğitim öğreniminizde başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akdağ, özel olarak yaptırılan ve üzerinde ASR Suresinin mealinin bulunduğu cam saati İlçe Müftüsü Bayram Canbey’e takdim etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19