www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAADETLİ GENÇLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

SAADETLİ GENÇLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile bir basın bildirisi yayınlayan SP Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akdağ, “Bizler dinimizin ilk emri olan ‘Oku! Yaratan Rabbinin adı ile oku’ ayetini kendimize düstur edinmiş gençliğiz.”dedi.

 

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akdağ, 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir açıklama yaptı.

 

BİR HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM

Bu yıl 24 Kasım öğretmenler gününün hafta sonu tatiline denk gelmesi sebebiyle tüm öğretmenlerin öğretmenler günü bugünden kutladıklarını belirten Ramazan Akdağ, “Saadet Partisi İnegöl Gençlik kolları olarak biliyoruz ki bir ülkenin kalkınması, imanlı ve eğitimli gençlerin yetişmesi ile olur. Böyle bir gençliğin yetişebilmesindeki en büyük görev, siz değerli öğretmenlerimize düşmektedir. Biz Müslümanlar dinimizin ilk emri olan ‘Oku! Yaratan Rabbinin adı ile oku’ ayeti kerimesini düstur edinmiş, ‘Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ sözünü ilke edinmiş saadet gençliği olarak, bütün öğretmenlerimizi çok seviyor ve onca imkânsızlıklara rağmen göstermiş oldukları üstün çabalarından dolayı takdir ediyoruz” dedi.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19