www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAADET´TE KONGRE HEYECANI

SAADET´TE KONGRE HEYECANI

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, 12 Eylül Cumartesi günü ?Heyecan Devam Ediyor? sloganı ile gerçekleştirecekleri ve SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın da katılım göstereceği 6. Olağan Genel Kongreye tüm ilçe halkını davet etti.

 

2012 yılında ?Heyecan İnegöl´de Başlıyor? sloganı ile yaptıkları 5. Olağan Genel Kongre´nin ardından bu ?Heyecan Devam Ediyor? sloganı ile 6. Olağan Genel Kongreyi gerçekleştireceklerini belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, 12 Eylül Cumartesi günü Kültürpark içi Belediye Kalapı Spor Salonu´nda gerçekleştirilecek olan kongreye tüm ilçe halkını davet etti.

TARİHİN EN PAHALI TİYATRO OYUNUNU İZLİYORUZ

Son zamanlarda ülke genelinde yaşanan siyasi olaylarla konuşmasına başlayan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ?7 Haziran seçimlerinin üzerinden 83 gün geçti. Bu süre içerisinde bir yandan yaşanan terör hadiseleriyle canımız yanarken, bir yandan da hiçbir şey yapmayan, iktidarıyla muhalefetiyle, terör üzerinden siyaset ve hesap yapan bir meclis tablosuyla karşı karşıya kaldık. İktidar ve muhalefet partileri adeta bir orta oyunu oynar gibi birbirlerine gittiler geldiler. Maalesef ülkemiz, 83 gündür tarihin en pahalı tiyatro oyununu izlemektedir. İktidar ve muhalefet partilerinin 83 gündür oynadığı bu koalisyon ve geçici hükümet tiyatrosunun ülkeye maliyeti en az 96 milyar liradır. Bu aşamada iktidarıyla muhalefetiyle topu birbirlerine atmakla bu vebalin altından da kurtulamayacaklardır? dedi.

YÜZ YÜZE BAKAMAZ HALE GELDİLER

Sütçü, ?Bizler Saadet Partisi olarak başından beri siyasette üslubun önemli olduğunu ifade ediyoruz. Bir devlet adamı ne dediğini, nasıl dediğini iyi tartıp öyle konuşmalıdır. Saadet Partisi´nin seçimden önce hem muhalefete hem iktidara sürekli yaptığı üslup uyarıları dikkate alınmamıştır. Gelinen süreçte, birbirlerine karşı çok ağır ithamlarda bulunan liderler ve partiler bugün bırakın hükümet kurmayı, yüz yüze bakamaz hale gelmişlerdir? şeklinde konuştu.

SP´Lİ BİR MECLİSİN ÖNEMİ ORTAYA ÇIKTI

Gelinen noktada Saadet Partili bir meclisin ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını belirten Ertan Sütçü, ?Böylesine kaos dolu bir ortamda, her kesimi kucaklayan, söylemleri her kesim tarafından kabul gören Saadet Partisi´nin meclis dışı kalması üzüntü verici bir durumdur? diye konuştu.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Saadet Partili Milli Görüşçüler olarak taşıdıkları sorumluluk gereği siyasi arenadaki çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini ve edeceklerini aktaran Sütçü, ?Hem yerelde hem de genelde yapılanı, yapılmayanı takip edeceğiz ve yanlış bulduğumuz konularda uyarılarımızı ve önerilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

?HEYECAN DEVAM EDİYOR?

Hakkın rızasını kazanmak amaçlı yürüttükleri bu çalışmalarınsiyasi bir arenada yapılmakta olduğunu belirten Başkan Sütçü, ?Kanunlarımız ve siyasi süreç gereği de belirlenen dönemlerde siyasi partilerin kongre yapması gerekmektedir. Hatırlayacağınız üzere Saadet Partimizin 5. Olağan Kongresi 23 Aralık 2012 tarihinde yapılmıştı. O kongrede sloganımız ?Heyecan İnegöl´den Başlıyor? idi. Aradan geçen üç yıllık süre zarfında ilçe teşkilatımız yaptığı çalışmalarda bu heyecanı hem kendisi hissetmiştir hem de ilçe halkımıza, Bursa ilimize ve tüm ülke sathındaki teşkilatlara hissettirmiştir. Şimdi ise ?Heyecan Devam Ediyor? sloganımızla 6. Olağan Kongre hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Kongre öncesi süreçte, sandık müşahitlerimizden yönetim kurulumuza, mahalle teşkilatlarımızdan istişare kurulumuza, Gençlik Kollarımızdan Kadın Kollarımıza kadar bütün birimlerimizle istişareler yapmaya devam ediyoruz. Ve inşallah bu istişareler sonucunda başkan adayımızı ve yönetim kurulu kadromuzu belirleyeceğiz.12 Eylül Cumartesi akşamı saat 19.30´da Kültürpark içi Belediye Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştireceğimiz 6. Olağan Kongremizde Saadet Partisi Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa Kamalak beyi de İnegöl´ümüzde tekrardan ağırlamış olacağız. ?Heyecan Devam Ediyor? sloganıyla gerçekleştireceğimiz kongremizin, başta ilçemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm teşkilat mensuplarımızı yapacağımız kongremize davet ediyoruz? açıklamalarında bulundu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02