www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SABAH SPORLARI BAŞLADI

SABAH SPORLARI BAŞLADI

İnegöl Belediyesi’nin sporu yaygınlaştırmak için hayata geçirdiği sabah sporu projesi yeniden başladı. Bu yıl bazı yeniliklerin de eklendiği projede, spora gelenler diyetisyen Ayla Atlılar’ın kontrolünden de geçiyor.

İnegöl Belediyesi’nin tüm ilçe halkına spor imkanı sunabilmek adına hayata geçirdiği sabah sporları, havaların ısınmasıyla yeniden başladı. 06.45’te başlayıp 08.00’a kadar devam eden sabah sporunda bu yıl diyetisyen Ayla Atlılar da talep eden vatandaşları kontrol ediyor.

Dün sabah vatandaşlarla birlikte sabah sporuna katılan ve burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Kıymetli arkadaşlar sabah sporundayız; İnegöl halkı açıkçası hızlı sanayileşme şehrin büyümesine paralel olarak kültür sanat faaliyetlerine olan ilgisi arttığı gibi sportif faaliyetlere olan ilgi ve alakası da artıyor. Hamdolsun belediye spor bünyesinde yoğun bir şekilde farklı branşlar da çalışmalar devam ederken, vakıf kulüplerimizin özellikle futbol başta olmak üzere yaptırdıkları sportif çalışmalar da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunun yanında da özellikle belirli yaşlardan sonraki spora olan ilgi alakanın da ciddi düzeyde arttığını görüyoruz. Belediye olarak da bu konuda ciddi bir alt yapı hazırlıyoruz, destek veriyoruz. Her yıl olduğu gibi Haziran başı itibariyle sabah sporlarımıza yine başladık. Ama bu yıl bazı yeniliklerle başladık. Öncelikle şunu ifade edeyim ramazan dönemi hariç Ağustos sonuna kadar yani yaz tatili dönemi içerisinde üç ayrı noktada; kültür parkta, ilçe stadyumunda ve Alanyurt yunus emre spor kompleksinde olmak üzere uzman hocalarımızın nezaretinde sabah sporları yaptırıyoruz. Bunlar 06.45’te başlayıp 08.00’a kadar devam ediyor. Güne iyi başlamak adına da önemli bir aktivite, tabi bu yıl bir ilki daha yaptık ve bu manada bir diyetisyenle, Ayla Atlılar hanım efendiyle kültür parkta 08.00-09.00 arası bir saatlik bir kontrol imkanını da sağlıyoruz. Yani burada kilo, boy ve neler yapılması gerektiği noktasında uzman hocamızın tavsiyeleri noktasında kişiler öğrenebiliyorlar durumlarını. Pazartesi ve Perşembe sabahları 08-09 arası şuanda da görüyorsunuz yoğun bir ilgi alaka özellikle bayan arkadaşların çok ilgi gösterdiğini görüyoruz. Tabi daha sağlıklı olabilmek, daha sağlıklı kalabilmek adına günlük hayatımızı sporla desteklemek kaçınılmaz bir gerçek ki birde sabahları erken saatte sporla alakalı bir şeyler yapılması insanı daha zinde bir gün yaşamak adına ciddi şekilde hazırlıyor. Ben ilgi gösteren ilgi halkımıza çok teşekkür ediyorum tabi gördüğüm manzara beni mutlu da ediyor, çok yoğun bir ilgi alaka var. Yürüyenler, koşanlar, kültür- fizik yapan hocalarımızla, diyetisyenlerden tavsiye alanlar, inşallah bu noktada bir nebze faydalı olabilirsek ne mutlu bize tüm ilçe halkımızı az önce zikrettiğim gibi kültür park, ilçe stadyumu, Alanyurt yunus emre spor kompleksi olmak üzere üç farklı noktada eviniz nereye yakınsa sabah sporuna davet ediyorum teşekkür ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19