www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sabırlar Taşmak Üzere

Sabırlar Taşmak Üzere

Son günlerde artan terör saldırılarının ardından yaptığı açıklamayla PKK’ya ateş püsküren İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sazil, Türk milletinin artık sabrının kalmadığını ve sabırların taşmak üzere olduğunu söyled.

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sazil, son dönemlerde hain saldırılarını arttıran PKK, saldırıları ve verilen şehitlere ilişkin bir açıklama yaptı. Konuşmasında terör örgütüne ateş püsküren Sazil, iktidarın politikalarını da ağır bir dille eleştirdi.

“BAYRAĞI İNDİRMENİN TEK ADI, İHANET”

“Son günlerde artan bölücü terör canlar almakta, ocaklarımızı yıkmaktadır” diyen Sazil, terörün artık sıradan bir olay haline geldiğini savundu. Şehit cenazelerinin de olağan bir şeymiş gibi gösterildiğini öne süren Emrah Sazil, “Bölücü terör örgütünün yaptığı her alçakça saldırıdan sonra, Sayın Başbakan ve AK Parti İktidarı ‘Sabrımız taşmak üzere, bıçak kemiğe dayandı’ gibi açıklamalar yapmaktadır. Ancak bıçağın dayandığı bu kemik nasıl bir kemik ise bir türlü zarar görmemiştir ve Sayın Başbakan’daki sabır nasıl bir sabır ki bir türlü taşmamaktadır. Öldürülen hain teröristlerin cenazelerinin geçtiği güzergâhlardan Türk bayrakları hükümet emri ile indirilmektedir. Sebebi ise Türk bayrağı BDP’lileri tahrik eder, o sebeple Türk bayrağı indirilmiştir gibi açıklamalar yapılmaktadır. Biz Türk milliyetçileri olarak soruyoruz; peki Türk bayrağının Türk yurdunda teröristleri tahrik ettiği gerekçesi ile indirilmesi normal bir durum mudur? Sizler hükümet olarak şanlı Türk bayrağını kendi vatanımızda savunamayacak ve gönderde tutamayacaksanız, bir avuç çapulcuya nezaket yaparcasına o bayrağı indirecekseniz sizler gerçekten bu ülkede iktidar olduğunuza inanıyor musunuz? Teröristleri tahrik ediyor diye askeri lojmanlardan Türk bayrağını söktürmenin tek adı vardır, ihanet” dedi.

CUMHURİYET TARİHİ BÖYLE CİDDİYETSİZLİK GÖRMEDİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde Afyon’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamaya ilişkin de serzenişlerde bulunan Sazil, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Afyon’daki patlamada 25 askerimiz şehit düşmüştür. Patlamadan hemen sonra Orman Bakanı Veysel Eroğlu Şehitlerimiz ve olay hakkında açıklama yapmıştır. Devletin başka yetkili bir Bakanı yok mudur da odun işlerinden sorumlu Bakan açıklama yapmaktadır. Merak ediyoruz acaba orman da mı bir patlama olmuştur yoksa askeri mühimmat deposunda mı? 25 Askerin şehit düştüğü patlama ile alakalı olarak, İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı ve Başbakan ile Cumhurbaşkanı nasıl azciyet içerisine düşmüştür ki, açıklama yapma gereği duymamıştır. Ayrıca daha patlamaya en ufak bir müdahale edilmemişken Sayın Bakan bu olayın kaza olduğu bilgisine nereden ulaşmıştır? Patlamanın olduğu dakikalarda kendisine kim talimat vermiştir de en küçük bir bilgisi olmaksızın olayın kaza olduğu ile alakalı beyanat vermiştir? Yoksa bu bilgi okyanus ötesinden mi gelmiştir? Çevre ve Orman Bakanı orman yangınını mı anlatmaktadır yoksa ülke yangınını mı? Ve şehit düşen 25 vatan evladını odun statüsünde mi görüyorlar ki devletin başındaki kişi yerine Ormancılık Bakanına açıklama yaptırıyorlar, çok merak ediyoruz? Cumhuriyet tarihi böyle ciddiyetsizlik ve samimiyetsizlik görmemiştir.”

“Mecliste bölücü besleyen tek ülke olan Türkiye’mizin bölünmesine ülkücüler olarak asla müsaade etmeyeceğiz” diyen Sazil, “AK Parti iktidarının terör ve teröriste göstermiş olduğu azami nezaketin ve açılım projesi altında terörist ile devleti masaya oturttuğunu biz ülkücüler olarak iyi biliyoruz. Hükümeti buradan uyarıyoruz; attığınız adımlara dikkat edin, zira yaptığınız her yanlış Türk milletinin ocaklarını söndürmektedir. Bu milletin artık sabrı kalmamıştır. Suriye ile uğraşacağınıza Türkiye’ye bakın. ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesinin Eşbaşkanlığını bırakın, Türk Milletinin hükümeti olun. Zira, Türkiye yangın yerine dönmüştür ve bunun hesabını da Türk milleti mutlaka soracaktır” açıklamalarında bulundu.

Sazil, aziz şehitlerimizi rahmetle andığını belirtirken, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine de başsağlığı diledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19