www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SABREDERSEK KAZANIRIZ

SABREDERSEK KAZANIRIZ

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, futbolda en önemli şeyin sabır olduğunu, sabır gösterildiğinde herkesi teker teker dize getirdiklerini söyledi.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 4 hafta geride kaldı. Pazar günü oynanan ve İnegölspor’un Turgutluspor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz müsabakaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

SABIR, SABIR, SABIR…

İnegölspor’un yavaş yavaş kendi kimliğine doğru gittiğini ifade eden İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “Futbolda en önemli şey sabır göstermektir. Biz yönetim olarak, taraftar olarak, basın olarak, şehir olarak takımımıza sabır gösterdiğimizde teker teker dize getiriyoruz. Bunların hepsi güzel günlere işarettir. İnşallah önümüzdeki maçlarda da bu seriyi devam ettiririz. Ben; futbolcu kardeşlerime, teknik ekibe, taraftara herkese teşekkür ediyorum. İnşallah galibiyet serisi yakalar ve devam ederiz. Onlar bizim yanımızda olsunlar, İnegölspor olarak biz güzel yerlere hep birlikte gideceğiz” dedi.

ÇAĞDAŞ’IN HAREKETİ OLMAMALIYDI

Çağdaş Topal’ın gördüğü kırmızı kartı da değerlendiren Başkan Korkmaz, “Benim edindiğim bilgiye göre Çağdaş’ın çok da ağır olmasa da sözlü bir ifadesi var. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, ama ben öyle duydum. Hoş olmadı tabi. O atmosferde Çağdaş’ın ne söylediğini bire bir bilmiyorum, ama yine de olmaması gereken bir şey. Rakibi de tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi bir takım olduklarını burada hepimiz gördük. Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İkinci yarı ister istemez daha skoru korumaya yönelik bir oyun oldu. Erken gelen bir gol, bir kırmızı kart… Bunlar tabi oyun planınızı değiştirmenize sebep oluyor. Ama alnımızın akıyla bir haftayı daha geride bıraktık. İnşallah önümüzdeki hafta da galip gelir yolumuza devam ederiz” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19