www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

“Sadece eleştirmiyoruz çözümde sunuyoruz”

“Sadece eleştirmiyoruz çözümde sunuyoruz”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, “Eleştiri getirdiğimiz birçok konuda çözüm önerileri de sunmaya gayret ettik ve etmeye devam edeceğiz.”dedi.

İnegölle ilgili sorun ve çözüm önerilerini dile getirmeye devam eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu şunları söyledi. “Geçtiğimiz hafta Ertuğrulgazi caddesi ile Ağaç İşleri Sanayi bölgesine giden yolun kavşağı ile ilgili bir video paylaştık. Kavşakta yoğunluk olduğunu ve bu yoğunluk sebebiyle bir çok kaza yaşandığını ifade ettik. Öncelikle açıklamamızda bir eleştiri değil, somut bir sorunu belirttiğimizi ifade etmek istiyorum. Çözüm hususunda da daha önceki kavşaklara uygulanan ve pek de pratik olmadığını gördüğümüz sinyalizasyon yapılmaması gerektiğini belirttik Üzülerek ifade etmek istiyorum ki Sayın Alper Taban yaptığımız bu açıklamayı “Muhalefet sadece eleştiriyor, bir önerisini görmüyoruz ” diyerek eleştirdi. Saadet Partisi olarak eleştiri getirdiğimiz birçok konuda çözüm önerileri de sunmaya gayret ettik ve etmeye devam edeceğiz.  Çok değil, bundan birkaç ay önce afet kriz yönetimiyle ilgili hem Kaymakamımıza hem de Belediye Başkanını yazılı dosya olarak çözüm önerilerimizi sunduk. Bunları basın mensuplarıyla paylaştık. Mahalle teşkilatlarımız da kendi mahalleleriyle ilgili sorunları ve bunların çözüm önerilerini dile getirdiler. Bunların kimisi çözüldü, kimisi çözüm bekliyor. Durum böyleyken özellikle İnegöl’de Saadet Partimizin Belediye başkanımızın ifade ettiği “Muhalefet sadece eleştiriyor, bir önerisini görmüyoruz” sözünü hak etmediğini düşünüyoruz. Bu konuyu kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.”dedi.

“İdarecilerimizin yapmak zorunda olduğu işlerle ilgili de ayrıca bir çözüm yöntemi beklemesini de anlayamadığımızı ifade etmek istiyorum.”diyen Eroğlu, “Tüm bu sorunla ilgili çözüm önerisi bekleyen yöneticilerimize de tavsiyelerimiz şunlardır. Bir işi yapmadan önce ilgilileriyle istişare edin. İşi rantçıya değil; ehline verin. Verilen işi ve sonuçları kontrol edin. Eleştirilere açık olun. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyorum.”dedi.



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00