ŞAFFAK; ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

ŞAFFAK; ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

Karadeniz Güvenspor’la oynanan İnegöl derbisinden mağlup ayrılan Gençlergücü, mağlubiyeti fazla önemsemiyor. Teknik Direktör Muhammed Şaffak, “Bu mağlubiyet bizi hedeften uzaklaştırmadı” diye konuştu.

İnegöl derbisinde B grubunun lideri Karadeniz Güvenspor’a farklı mağlup olarak haftayı puansız kapayan Gençlergücü mağlubiyeti fazla önemsemiyor. Mavi siyahlı takımın Teknik Direktörü Muhammed Şaffak yaptığı açıklamada güçlü bir rakip ile oynadıklarını söyleyerek, “Grubun en iyi takımlarından bir tanesi olan Güvenspor ve gol bölgesindeki Cumali faktörü tartışılmaz. İlk yarı iyi oynadık ama iyi oynadığımız anlarda gol yememiz planlarımızı bozdu 2.yarı ise maalesef istediğimiz oyunu ortaya koyamadık, buda yenilgiyi hazırladı. Yediğimiz gol sonrasında ise, oyundan düşünce sonuçta kaçınılmaz oldu” dedi.

Genç teknik adam toprak saha ile ilgilide açıklama yaparak, oynadığımız zemin çim sahadan daha iyiydi diye konuşarak, “Sanırım 2 takımda derbiye yakışan bir futbol ortaya koydular. Ama Güvenspor oldukça hırslı bir şekilde mücadele etti. Artık tüm programımız devreden iyi hazırlanarak çıkıp ilk 3 hedefine varmak. Ligde daha oynanacak çok maç var. Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil. 2.yarının başlaması için verilecek 2–3 haftalık ara, bize çok iyi gelecektir.” dedi.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04